Diablo III: Reaper of Souls PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Készül a Diablo III első kiegészítőlemeze, a Reaper of Souls.
1399915845

Hivatalosan is jön Xbox One-ra a Diablo III

Bekövetkezett az, amire egy kisebb összeget is feltettünk volna. Nevezetesen, a Blizzard formálisan is bejelentette a Diablo III: Ultimate Evil Editiont Xbox One-ra. A PS4-es verzió léte a kezdetektől fogva sem volt kérdéses.
1399446000

Activision: még a rossz negyedév is jó lett

Megizzasztotta az Activision-Blizzardot az elmúlt negyedév, de végül jobbak lettek a pénzügyi eredményei a vártnál. A Destiny bétatesztelése júliusban indul, a World of Warcraft új kiegészítője már most tarol.
1398334147

Diablo III: Reaper of Souls teszt

Malthael, a halál angyala elrabolja a Fekete Lélekkövet. Végre el akarja hozni a békét a világunkba, csak nála béke a fogalma azt jelenti, hogy mindenki meghal. Ezt pedig azért mégsem engedhetjük. Újabb kalandokkal vár a Diablo III.
1396594825

Diablo III: Reaper of Souls - 2,7 millió fogyott eddig

A Blizzard szerint a Diablo III első kiegészítőjére annak rendje és módja szerint ráharaptak a rajongók, világszerte már 2,7 millió példány talált gazdára. Nagyjából a felük "megállította a Halált", azaz végignyomta az expanziót.
1396287000

Blogajánló: Blogverseny!

A Diablóban arat a Kaszás, Rayman szebb, mint valaha, a Kaland és a Kockázat még sose volt ennyire modern, mi pedig versenyt hirdetünk. Kattints a részletekért és az elmúlt hét válogatott írásaiért!
1396263600

Brit toplista: még mindig vezet az inFamous

Hiába jelent meg a múlt héten több új játék is, egyik sem tudta megközelíteni a brit játékeladási toplista dobogóját. Az inFamous tehát még mindig vezet, miközben a Diablo csak a hatodik lett.
1395730800

Xbox One-ra is készül a Diablo III

Most, hogy mindenki a Diablo III kiegészítőjével játszik, jöjjön egy extra jó hír: a Blizzard megerősítette, hogy Xbox One-ra is elkészítik az alapjátékot, illetve a Reaper of Souls-t is.
1395648000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések: most is lesz miből válogatni szerencsére, az már más kérdés, hogy a főszerepet ezúttal a kiegészítők kapják, és a kínálat többi része is inkább az ínyenceknek szól.
1395230445

Diablo III: Reaper of Souls - itt a launch trailer

A vég közeleg. Malthael, a Halál Angyala visszatért, romlást és kárhozatot hozva magával. A hit szent ereje mindennél fontosabb, Crusaderek gyülekeznek, ők talán szembeszállhatnak a torz veszedelemmel.
1394647221

Diablo III: Reaper of Souls - traileren a Crusader

A Crusader a pajzs és a buzogány erejében hisz, s megtestesíti a szent igazságosságot. A Diablo III első expanziójának új karakterosztálya az ég dühét is az ellenségre szabadítja egy villámlás formájában.