Diablo III: Reaper of Souls PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Készül a Diablo III első kiegészítőlemeze, a Reaper of Souls.
1523340000

Befutottak az első infók az idei BlizzConról

Idén is lesz egy hétvége, amikor minden a Blizzard játékairól szól majd. A legnagyobb rajongók pedig hamarosan készülhetnek, ugyanis közzétették azokat az időpontokat is, amikor megkezdődik a hajsza a jegyfoglalásért.
1520340645

Frissítve: Mégis jön Switch-re a Diablo III?

Múlt héten felbukkant egy árulkodó Twitter-bejegyzés a Blizzard hivatalos csatornáján, a rajongók nyálelválasztása pedig azonnal beindult. Habár a stúdió cáfolta a híreket, a legutóbbi fejlemények ellentmondanak ennek.
1520236822

20 éves a StarCraft, ingame jutalmakat kapunk

Noha a pontos évforduló csak április 1-jén esedékes, a Blizzard már most megkezdte az ünneplést. A StarCraft huszadik szülinapja keretében számos event és ingame jutalom üti a markunkat a stúdió összes játékában.
1520006415

Switch-re is megjelenik a Diablo III?

A Blizzard egy rejtélyes teasert lőtt fel a Twitterre, amely egyértelműen a Diablóval kapcsolatos. A háttérben egy villanykapcsolót láthatunk (angolul switch, érted?), így nem nehéz összefüggést találni a Nintendo konzoljával.
1514577960

Diablo III - vissza a kilencvenes évekbe

Januárban visszatér a Diablo III Darkening of Tristram eseménye, amely az első Diablót hivatott megidézni a sorozat legutóbbi részében. Korhű körítés és az eredetire emlékeztető tartalom vár a rajongókra.
1507363212

Régóta várt funkciókkal bővült a Battle.net

A Blizzard Entertainment frissítette asztali kliensprogramját, olyan új funkciókkal bővült az app, amiket már régóta kért a közösség. Már offline módba is kapcsolhatunk, illetve a közösségi lehetőségek is bővültek.
1506618059

Ne várjunk Diablo-bejelentést az idei BlizzConon

Sokan kíváncsiak a Diablo jövőjére, ezért rengetegen várják, hogy milyen új híreket kapunk a Blizzard idei házi rendezvényén. Sajnos a közösségi menedzser lehűtötte a kedélyeket, a novemberi BlizzConról kimaradnak a Diablo-bejelentések.
1502800328

A Blizzard visszahozta a Battle.net nevet

A Blizzard ismét megváltoztatta saját kliensprogramjának nevét, így visszatér a jól bevált Battle.net elnevezés. Nem véletlenül: évek óta ezt használták a rajongók, a márciusi váltásnak nem sok értelme volt.
1501245432

Ingyenes játékok a hétvégére

A PS Plus-tagok a DOOM-mal, az Xbox Live Gold-előfizetők a Diablo III-mal, a Steam-felhasználók pedig a Call of Duty: Infinite Warfare-rel mulathatják az idejüket a hétvégén. A móka már kezdetét vette, nyomás tölteni!
1498501680

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, június végén is lesz mivel játszani! Szokásunkhoz hűen ezúttal is összegyűjtöttük a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összegző listánkat, csekkoljátok!