Draugen MAC, PC, PS4, XBOXONE

Újabb nagyszerű kalandjáték a Dreamfall Chapters alkotóitól.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagyobb címek csak elvétve érkeznek, kifejezetten sok játékmegjelenésünk lesz a héten. Szokásunkhoz híven összeszedtük egy listába, hogy milyen újdonságokra számíthattok ezúttal!

Draugen - februártól konzolon is várnak a fjordok

A Red Thread Games tavaly nyárra összerakta az utóbbi évek egyik legjobb sétaszimulátorát, melyben Norvégia egyik festői szépségű falucskáját fedezhetjük fel. Februártól pedig végre a konzolosok is csatlakozhatnak a kalandhoz.

2019 legjobb játékai - szerintünk

Miközben épp megszavazzátok az év legjobb játékait, összecsődítettük a szerkesztőséget, és megkérdeztünk mindenkit arról, hogy mivel játszott a legtöbbet idén. Következzen a mi listánk!

Draugen teszt

A Red Thread Games összerakta az idei év eddigi legjobb sétaszimulátorát, amely a műfaj keretei közt szinte minden szempontból kimagasló lett. Irány Norvégia, ahol egy rejtélyekkel teli nyomozás során megismerjük az igazi magányt.

Befutott a Draugen sztoritrailere

Több évnyi hallgatás után tavaly novemberben ismét életjelet adott magáról a Draugen, a Dreamfall Chaptersért felelős Red Thread Games következő játéka. Most pedig végre belenézhetünk a történetbe is.

Öt évvel a bejelentés után előzetesen a Draugen

Bizonyára már csak a norvég mitológia iránt rendkívüli érdeklődést mutató olvasóink emlékeznek arra, hogy 2013-ban egy misztikus játékot jelentettek be a Dreamfall Chapters alkotói. Ez kapott most újabb trailert.

Draugen - befutott az első trailer

A Dreamfall Chapters fejlesztői sötétebb vizekre eveznek, s meg sem állnak Norvégia partjaiig. A Red Thread Games közösségi finanszírozással szeretné nyélbe ütni a skandináv mitológiából merítő túlélőhorrorját.

Draugen - horror a Dreamfall Chapters-csapattól

Horrorjátékot mutatott be a Dreamfall Chapters felett is bábáskodó Red Thread Games: a címet PC-re és next-gen konzolokra is fejlesztik, és a 1920-as évek Norvégiájába látogatunk el benne.