Uncharted 4: A Thief's End PC, PS4, PS5

A kalandor negyedik, befejező kalandja először PlayStation 4-en tette tiszteletét.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection teszt (PC)

A Sony nem akar leállni és egyre-másra hozza át PC-re a korábban kizárólag csak PlayStationön elérhető sikercímeit. Ezúttal a nagyszájú Nathan Drake és kompániáján volt a sor, akik jöttek, láttak és ellopták a szabadidőmet.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection teszt

A nyakunkon a régóta várt Uncharted-film bemutatója, a Sony pedig jó ötletnek látta, hogy ismét beletúrjon a pénztárcánkba a felmelegített Uncharted-játékokkal. Kár, hogy a pénzükért ezúttal semmi érdemi újdonságot nem kapnak a rajongók.

2016 legjobb játékai - szerintünk

Az olvasói szavazás mellett a Gamekapocs szerkesztői is elárulják, melyek voltak idén a kedvenc játékaik. Ahány kolléga, annyi meglepetés, de 2016-ban is akadt néhány cím, amire testületileg is sikerült rácuppannunk.

Uncharted 4: A Thiefs End teszt

A Naughty Dog napjaink egyik legjobb fejlesztőcsapata, a játékosok minőséget várnak el tőlük, ők pedig kisangyal módjára szállítják az aktuális adrenalinbombát. A kérdés elsősorban az: rutinmunka vagy mestermű az Uncharted 4?

Húsz cím, amivel játszanod kell 2016-ban

Nem sok pihenőt hagytak nekünk a fejlesztők és a kiadók, egyre sűrűbb a naptárunk, tele vagyunk játékmegjelenésekkel. Mutatunk húsz címet, amire muszáj odafigyelned idén!

Uncharted 4: A Thief's End előzetes

A Naughty Dog semmit nem bíz a véletlenre, pont annyit változtat a jól bevált recepten, amennyi feltétlenül szükséges. Az erősebb platform lehetővé teszi, hogy végre elfelejtsük a korábbi részekre jellemző behatároltságot.