Tales from the Borderlands

A Borderlands-sorozat alapján fejleszt kalandjátékot a Telltale Games.

Visszatér a Tales from the Borderlands?

Egy különös videó látott napvilágot a Tales from the Borderlands kapcsán. A kiszivárgott klip szerint bővített kiadásban térhet vissza a Telltale Games játéka, és talán nincs messze a folytatás sem.

Feltámad a Telltale Games

Nem pontosan a régi formájában, de ismét visszatérhet a Telltale Games. A stúdió tavaly szeptemberben zárta be a kapuit, most pedig új menedzsment alatt szedheti össze magát.

Távoznak a Telltale-játékok a GOG kínálatából

A stúdió bezárása óta rengeteg probléma sújtotta a Telltale Games címeit, és úgy néz ki, hogy ez a tendencia a jövőben sem fog változni. Május 27-től kezdve egyetlen Telltale-játék sem lesz kapható a GOG-on.

Íme, a Games with Gold novemberi játékai

Közeledik a november, így a Microsoft elárulta, hogy milyen játékok erősítik majd a következő hónapban a Games with Gold kínálatát. Ezúttal is négy címnek örülhetnek az Xbox Live előfizetői.

Nem folytatódik a Tales from the Borderlands

Rengeteg rajongó úgy látja, hogy a Tales from the Borderlands volt a Telltale egyik legjobb játéka, ám a gyatra eladások miatt a kalandjáték biztosan nem kap második évadot. A karakterek viszont megmenekülhetnek.

Itt vannak a PlayStation Plus májusi ajándékai

A Gold-előfizetőknek járó májusi játékok után a Sony is lerántotta a leplet a PlayStation Plus-előfizetők számára kínált címekről. Lesz köztük Alienation és Tales from the Borderlands is.

Forgatókönyvírót kapott a Borderlands-film

A filmjeivel mostanában sorra bukó Lionsgate-nek nagy szüksége van már egy átütő sikerre, így jó hír, hogy a korábban már pletykált Borderlands-film sínre került, és már forgatókönyvírót is kapott.

Telltale-játékok az új Humble Bundle-ben

Új Humble Bundle indult, melyben a Telltale játékai vásárolhatóak meg akciós áron. Egy dollárért többek között a The Walking Dead első évadát is megkapjuk, de a friss Tales of the Borderlandsért sem kell sokat fizeti.

Tales from the Borderlands - jön a dobozos változat

A Gearbox Software, a Telltale Games és a 2K tegnap este hivatalosan is megerősítette, hogy az öt részből álló Tales from the Borderlands áprilisban dobozos változatban is beszerezhető lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a hosszú hétvége, lesz idő játékra, és ami még jobb: lesz is mivel játszani! A héten bevehetjük a viktoriánus Londont, irthatjuk a skaveneket és virtuális koncertsorozatot is indíthatunk.