Tales from the Borderlands

A Borderlands-sorozat alapján fejleszt kalandjátékot a Telltale Games.
1612886400

Jamie Lee Curtis is szerepel a Borderlands-filmben

Újabb névvel bővült a Borderlands-mozi színészgárdája: a Collider hivatalos forrásból származó értesülései szerint Jamie Lee Curtis is szerepet kapott a looter-shooter adaptációjában.
1610103600

Budapesten forgatják a Borderlands-filmet

Újabb videojátékból készülő filmadaptációnak fog otthont adni szeretett fővárosunk az év végén, habár valószínűleg Budapest látványosságai nem igazán fognak visszaköszönni Pandora kietlen vidékein.
1590771600

Hivatalos: Cate Blanchett lesz Lilith

Sikerrel zajlottak a tárgyalások Cate Blanchett és a Lionsgate között, így a színésznő alakíthatja majd a filmadaptációban a Borderlands-sorozat egyik ikonikus karakterét, Lilithet .
1588777200

Borderlands-film - Lilith szerepében Cate Blanchett?

A Gearbox rákapcsolt mostanában adaptációk terén, hiszen amellett, hogy tévésorozat készül a Brothers in Arms alapján, jön a Borderlands-film is. A hírek szerint az egyik főszerepet Cate Blanchett kaphatja.
1584633600

Visszatér a Tales from the Borderlands?

Egy különös videó látott napvilágot a Tales from the Borderlands kapcsán. A kiszivárgott klip szerint bővített kiadásban térhet vissza a Telltale Games játéka, és talán nincs messze a folytatás sem.
1567011600

Feltámad a Telltale Games

Nem pontosan a régi formájában, de ismét visszatérhet a Telltale Games. A stúdió tavaly szeptemberben zárta be a kapuit, most pedig új menedzsment alatt szedheti össze magát.
1558702800

Távoznak a Telltale-játékok a GOG kínálatából

A stúdió bezárása óta rengeteg probléma sújtotta a Telltale Games címeit, és úgy néz ki, hogy ez a tendencia a jövőben sem fog változni. Május 27-től kezdve egyetlen Telltale-játék sem lesz kapható a GOG-on.
1509031800

Íme, a Games with Gold novemberi játékai

Közeledik a november, így a Microsoft elárulta, hogy milyen játékok erősítik majd a következő hónapban a Games with Gold kínálatát. Ezúttal is négy címnek örülhetnek az Xbox Live előfizetői.
1502625644

Nem folytatódik a Tales from the Borderlands

Rengeteg rajongó úgy látja, hogy a Tales from the Borderlands volt a Telltale egyik legjobb játéka, ám a gyatra eladások miatt a kalandjáték biztosan nem kap második évadot. A karakterek viszont megmenekülhetnek.
1493227800

Itt vannak a PlayStation Plus májusi ajándékai

A Gold-előfizetőknek járó májusi játékok után a Sony is lerántotta a leplet a PlayStation Plus-előfizetők számára kínált címekről. Lesz köztük Alienation és Tales from the Borderlands is.