Tales from the Borderlands

A Borderlands-sorozat alapján fejleszt kalandjátékot a Telltale Games.
1461762000

Forgatókönyvírót kapott a Borderlands-film

A filmjeivel mostanában sorra bukó Lionsgate-nek nagy szüksége van már egy átütő sikerre, így jó hír, hogy a korábban már pletykált Borderlands-film sínre került, és már forgatókönyvírót is kapott.
1460536200

Telltale-játékok az új Humble Bundle-ben

Új Humble Bundle indult, melyben a Telltale játékai vásárolhatóak meg akciós áron. Egy dollárért többek között a The Walking Dead első évadát is megkapjuk, de a friss Tales of the Borderlandsért sem kell sokat fizeti.
1455865200

Tales from the Borderlands - jön a dobozos változat

A Gearbox Software, a Telltale Games és a 2K tegnap este hivatalosan is megerősítette, hogy az öt részből álló Tales from the Borderlands áprilisban dobozos változatban is beszerezhető lesz.
1445256660

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a hosszú hétvége, lesz idő játékra, és ami még jobb: lesz is mivel játszani! A héten bevehetjük a viktoriánus Londont, irthatjuk a skaveneket és virtuális koncertsorozatot is indíthatunk.
1445061652

Tales from the Borderlands - traileren a finálé

A jövő héten érkezik a Tales from the Borderlands utolsó epizódja - mármint az első évadé. A Telltale most egy előzetesben mutatja meg, hogy mi vár ránk a fináléban. Hőseink minden eddiginél nagyobb dobásra készülnek.
1444374020

Tales from the Borderlands - közeleg a finálé

A Telltale végre bejelentette a Tales from the Borderlands évadfináléjának dátumát. A hónap végén zárul le a történet, ráadásul az első epizódot ingyenessé tették konzolokon és mobilokon.
1440842400

Film készül a Borderlands alapján

A Fassbender-féle Assassin's Creeed első képe után következzen egy másik filmes hír, amely fontos lehet a játékosok számára: úgy néz ki, hogy a mozivásznakra költözik a Borderlands-sorozat.
1439892000

Tales from the Borderlands - trailer a folytatáshoz

Platformtól függően ma, illetve a következő napokban rajtol el a Tales from the Borderlands negyedik epizódja, amely az Escape Plan Bravo alcímet kapta. A screenshotok után trailerrel örülünk neki.
1439791200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a következő napokban sem leszünk elárasztva játékmegjelenésekkel, azt már érezni, hogy kifelé megyünk az uborkaszezonból. Lássuk, mivel játszunk majd a hosszú hétvégén!
1439472341

Tales from the Borderlands - jön a negyedik rész

A Telltale Games megerősítette, hogy a jövő hét folyamán érkezik a Tales from the Borderlands negyedik epizódja, amely az Escape Plan Bravo alcímen fut. A bejelentés mellé egy csokornyi friss screenshot érkezett.