Tales from the Borderlands

A Borderlands-sorozat alapján fejleszt kalandjátékot a Telltale Games.

Tales from the Borderlands - traileren a finálé

A jövő héten érkezik a Tales from the Borderlands utolsó epizódja - mármint az első évadé. A Telltale most egy előzetesben mutatja meg, hogy mi vár ránk a fináléban. Hőseink minden eddiginél nagyobb dobásra készülnek.

Tales from the Borderlands - közeleg a finálé

A Telltale végre bejelentette a Tales from the Borderlands évadfináléjának dátumát. A hónap végén zárul le a történet, ráadásul az első epizódot ingyenessé tették konzolokon és mobilokon.

Film készül a Borderlands alapján

A Fassbender-féle Assassin's Creeed első képe után következzen egy másik filmes hír, amely fontos lehet a játékosok számára: úgy néz ki, hogy a mozivásznakra költözik a Borderlands-sorozat.

Tales from the Borderlands - trailer a folytatáshoz

Platformtól függően ma, illetve a következő napokban rajtol el a Tales from the Borderlands negyedik epizódja, amely az Escape Plan Bravo alcímet kapta. A screenshotok után trailerrel örülünk neki.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a következő napokban sem leszünk elárasztva játékmegjelenésekkel, azt már érezni, hogy kifelé megyünk az uborkaszezonból. Lássuk, mivel játszunk majd a hosszú hétvégén!

Tales from the Borderlands - jön a negyedik rész

A Telltale Games megerősítette, hogy a jövő hét folyamán érkezik a Tales from the Borderlands negyedik epizódja, amely az Escape Plan Bravo alcímen fut. A bejelentés mellé egy csokornyi friss screenshot érkezett.

Megjelent a Tales from the Borderlands: Episode 3

Catch a Ride névre hallgat a Tales from the Borderland harmadik epizódja, amely a minap startolt el a megszokott platformokon. A launch trailer megmutatja, hogy mi vár Rhysra és Fionára a folytatásban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lement az E3, ideje visszasüllyedni a jelen megjelenései közé! A héten több érdekesebb cím is megjelenik a boltokban, élükön természetesen a várva-várt Batman: Arkham Knighttal.

Tales from the Borderlands - hamarosan folytatódik

Megjelenési dátumot kapott a Tales from the Borderlands sokat késő harmadik epizódja. Már nem kell sokat várni: az E3 után folytatódik a Telltale-féle Borderlands-játék.

Ismerős színésszel erősít a Borderlands-kalandjáték

Habár a Telltale alaposan el van maradva a Tales from the Borderlands sorozatával, úgy néz ki, megérte várni a harmadik epizódra: a készítők Ashley Johnsont is leigazolták a folytatáshoz.