Telltale-játékok az új Humble Bundle-ben

Link másolása
Új Humble Bundle indult, melyben a Telltale játékai vásárolhatóak meg akciós áron. Egy dollárért többek között a The Walking Dead első évadát is megkapjuk, de a friss Tales of the Borderlandsért sem kell sokat fizeti.

Még le sem járt a múlt heti Humble Bundle, már meg is érkezett a következő: ezúttal a Telltale Games játékai kaptak helyet az akciós csomagban. A vásárlás ezúttal is a szokásos módon működik, azaz három ársáv kínálata közül választhatunk. A Humble Telltale Bundle-t erre találjátok - két hétig lesz elérhető.

  • 1 dollárért a Back to the Future: The Game-et, a Sam & Max: Devil's Playhouse-t, a Poker Night at the Inventoryt, a Puzzle Agent 1 & 2-t, valamint a The Walking Dead első évadát zsebelhetjük be.
  • Az eddigi befizetések átlagos összegének megfelelő pénzért a The Walking Dead: 400 Days, a The Wolf Among Us, a Poker Night 2 és a Tales from the Borderlands lesz a miénk, de később további játékokkal is bővül a kínálat.
  • 12 dollárért vagy többért pedig a Game of Thronest és a The Walking Dead második évadát kapjuk meg.
7.
7.
grieves13
#5: Nem egy agysebészet... 3 szint van általában.
1. szint 1 dollárért már bezsákolható.
2. szint BTA vagyis fizess többet, mint az átlag - ha ezt kicsengeted kapod a 1+2. szint kulcsait.
3. szint fix összeg szokott lenni, ami elvben több, mint a BTA, de volt már rá példa ha jól emlékszem, hogy a BTA-t feltornázták :D

Annyira kell figyelni csupán, hogy néha az egyes szintek 1-1 kulcsot adnak, máskor minden játék külön kulcsot kap. :)
6.
6.
Skyer
#5: Ha 12-t befizetsz, mindent megkapsz.
5.
5.
Adamzget2
Én sose értettem ezt a Humble Bundle csomagot. Most ha én megveszem a 12 dolláros csomagot, akkor megkapom mind a 3 csomag játékait vagy csak azt a kettőt ami az adott csomagban van?
4.
4.
Skyer
#1: Kulcsot adnak már vagy fél éve megint. Steam biztonsági okokra hivatkozva letiltotta ezt a "csatolósdit". G2A-n meg el tudod adni ha már megvan vmelyik. (Bár mikor bundleben van akkor potom pénzért tudod csak)
3.
3.
Caleon
Tales from the Borderlands - amilyen nehezen álltam neki, olyan sokat nevettem, ez a játék egyszerűen zseniális.

The Wolf Among Us - ezt tegnap este platináztam ki (Book of Fables-t kell teljessé tenni), rendkívül egyedi és eredeti.

The Walking Dead S01 - ez igazi nagy durranás volt, jó párszor végigjátszottam (az S02 sem rossz, bár nem ütött akkorát).

Game of Thrones - nekem nem volt semmi gondom az olajfestményszerű grafikával, így ezt is nagyra értékelném.

A 12 dolláros deal több, mint valószínűtlenül jó ajánlat, ha valaki még nem találkozott ezekkel.
2.
2.
grieves13
#1: De hisz kulcsot adnak... Csak egy időben volt az, hogy automatikusan steam-hez kötötte... Eladni is lehet, meg steamgifts-en is meg lehet a már meglévő kulcsoktól válni... :)
1.
1.
simon 555
Az a baj, hogy már volt ilyen bundle és a fele már megvan... 1 dolláros csomagból mind odaadták már egyszer bundleben, 8-at meg nem fogok fizetni ha a fele olyan ami megvan. Még ha el lehetne adni, de mivel már nem kulcsot adnak már azt sem lehet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...