Evolve PC, PS4, XBOXONE

A kooperatív és a kompetitív multit vegyíti a Left 4 Dead készítőinek új játéka.

Bemutatkoznak az Evolve új vadászai

A hónap végén mutatkoznak be az Evolve új harcosai, és akkor fut majd be a játék negyedik szörnye, a Behemoth is. Ahogy a készítők korábban beígérték, a karakterekért fizetni kell.

Evolve - két új ingyenes pálya érkezik

Habár az Evolve nem marad fizetős DLC-k nélkül, azt a készítők már jó előre leszögezték, hogy a játék új pályái és játékmódjai ingyenesek lesznek. Március, illetve április végén fut be az első két új térkép.

Amerikai toplista: tarolt a Nintendo 3DS

Kifejezetten jól sikerült az amerikai játékpiac februárja, erről árulkodik az is, hogy az összes konzolgyártó pozitívan zárta az elmúlt hónapot. Érdekesség, hogy ezúttal a Nintendo 3DS volt a legkelendőbb konzol.

Evolve - a Take-Two elégedett vele

Habár több jel is arra utal, hogy az Evolve körüli őrület gyorsan lecsengett, a játék mögött álló Take-Two elnöke nem aggódik, sőt elmondása szerint nagyon is elégedettek a címmel.

Brit toplista: még mindig vezet a Dying Light

Habár a múlt héten nem is érkezett olyan cím, ami megszorongathatta volna a játékot, ettől függetlenül jár a kalaplengetés a Techlandnek: még mindig vezet a Dying Light a brit játékeladási toplistán.

GDC 2015: Hamarosan kukkolhatunk az Evolve-ban

Az e-sport közvetítéseket segítve Observer Mode-ot kap a Turtle Rock Studios új játéka, az Evolve, mely segítségével egy hatodik ember nézőként csatlakozhat be a meccsekbe.

Brit toplista: az élen nyitott a Dying Light

Végre dobozos változatban is beszerezhető a Dying Light, ami ennek örömére azonnal a szigetországi eladási lista élére ugrott, maga mögé szorítva a még mindig nagyon kapós CoD: Advanced Warfaret és az új Dragon Ballt.

Brit toplista: az élen nyitott a The Order: 1886

Rengetegen vártak a The Order: 1886-ra, aligha meglepő, hogy a Ready at Dawn PS4-exkluzív játéka kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott. A múlt hét többi újonca nem rajtolt ilyen fényesen.

Goliath az Evolve legnépszerűbb szörnye

A Turtle Rock Studios már az Evolve megjelenése előtt is szeretett infografikákkal bombázni minket, nem meglepő, hogy ezzel a szokásával a játék boltokba kerülése után sem hagyott fel.

Evolve teszt

Lehet, hogy az Evolve nem makulátlan, de az biztos, hogy a fejlesztők olyasmit vállaltak be vele, amiért kijár nekik a kalaplengetés: valódi kooperációt várnak tőlünk, itt alibizésnek nincs helye.