Evolve PC, PS4, XBOXONE

A kooperatív és a kompetitív multit vegyíti a Left 4 Dead készítőinek új játéka.

Evolve - minden pálya ingyenes lesz

Hasonlóan a Killzone: Shadow Fallhoz, az Evolve alapjátékának tulajdonosai ingyen hozzájuthatnak a megjelenés után érkező pályacsomagokhoz, anélkül, hogy fizetős DLC-re kéne költeniük. Dicsérendő hozzáállás!

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Evolve - ismerjük meg Cairát, az orvost!

A legújabb tizenhárom perces játékmenet-videóban Caira szerepével ismerkedhetünk meg az Evolve történetében, a mozgókép bemutatja a csapat szanitéc-vadász karakterének képességeit és felelősségét a terepen.

Evolve - bemutatkozik William Cabot

Egy újabb vadászról rántotta le a leplet a Turtle Rock Studios. William Cabot lesz a szörnyoszlató brigád vezetője, aki rádióaktív port szór a bestiára, így a társainak könnyebb lesz megölnie. Mozgásban még vagányabb a fickó.

Már PS4-en is nyúzható az Evolve

Kisebb csúszás után a PlayStation 4-en is elrajtolt az Evolve alfatesztje, ezen felül a készítők bejelentették, hogy PC-n és Xbox One-on is meghosszabbítják a próbaidőszakot. Szerda reggelig van még időtök.

Késik az Evolve alfatesztje PlayStation 4-en

A PC-sek és az Xbox One-osok már javában tolhatják az Evolve alfaverzióját, ám a Sony konzoljának tulajdonosainak kimarad a hétvégi próbalehetőség. A legújabb rendszerfrissítés ugyanis problémákhoz vezetett.

Heti hírösszefoglaló - 43. hét

Rengeteg gépigény, DLC-k, sok-sok trailer, régi játékok új kiadásai: ilyen egy mozgalmas őszi hét a videojátékok világában. A kattintás után elolvashatjátok eheti hírösszefoglalónkat.

Ilyen gép kell az Evolve-hoz

Közeledik az Evolve alphatesztje, ezért a fejlesztők nyilvánosságra hozták a játék gépigényét. A FPS alatt a CryEngine dohog, ennek ellenére annyira nem vészes a rendszerigény.

Heti hírösszefoglaló - 42. hét

PC-re is jön az Assassin's Creed: Rogue, megjelent a The Evil Within, késik a Project CARS és jön a Google konzolja, a Nexus Player. Ja igen, és készül az egyik legelvetemültebb shooter a játékipar történetében: a Hatred.

Evolve - ilyen lesz Goliath új irhája

Abban egyetérthetünk, hogy a Turtle Rock Studios 4+1 főre kihegyezett kooperatív akciójátéka február egyik kiemelkedő címe lesz. Az anyagot nem árt előrendelni, mert akkor Goliathot egy csinos skinnel vértezhetjük fel.