Evolve PC, PS4, XBOXONE

A kooperatív és a kompetitív multit vegyíti a Left 4 Dead készítőinek új játéka.

Brit toplista: élen nyitott az Evolve

Régóta vártunk olyan megjelenésekre, amelyek felrázhatják egy picit a brit játékeladási toplistát, és lám, a múlt héten három ilyen cím is volt. Az Evolve kapásból az első helyen rajtolt.

130 dollárnyi DLC-vel rajtolt az Evolve

Több mint 130 dollár összértékű kínálatból válogathatnak maguknak skineket az Evolve játékosai, amikkel változatosabbá tehetik a szörnyeiket és a vadászaik fegyvereit. Ezekre nem terjed ki a season pass.

Launch traileren az Evolve

Ma jelent meg a Turtle Rock Studios aszimmetrikus multiplayer játéka, az Evolve. A vadászidény kezdetére befutott a launch trailer, amely részben CGI, részben gameplay pillanatokat tartalmaz.

3 gigás javítással érkezik az Evolve

Úgy néz ki, az Evolve sem ússza meg az azonnali foltozgatást, a készítők szerint egy körülbelül 3 gigás javítást kell majd minden játékosnak letöltenie az első indítás után. Közben szállingóznak a címről az első értékelések.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Sok év várakozás után boltokba kerül a Left 4 Dead fejlesztőinek legújabb fejlesztése, és kifejezetten ütős hétnek néznek elébe a Nintendo 3DS-tulajok is.

Élőszereplős trailert kapott az Evolve

Egy hét sincs hátra az Evolve megjelenéséig, így a készítők is nekiálltak ellőni az utolsó patronjaikat a játék marketingkampányához. Ezúttal egy élőszereplős trailert tudunk mutatni.

45 millió példánynál jár a GTA V

A Take-Two legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a Grand Theft Auto V Xbox One-os és PS4-es verziói tovább növelték a boltoknak leszállított kópiák számát, immáron 45 millió példánynál jár a Rockstar játéka.

Evolve - szólóban is szép a vadászat

Ha éppenséggel nem jönne össze egy kedvünkre való négyfős brigád az Evolve-ban, próbára tehetjük magunkat a single-ben is. A Turtle Rock legújabb videója az egyjátékos módról szól, melyben az M.I.-re támaszkodhatunk.

Evolve - Tanácsok a túléléshez

Vészesen közeledik a Turtle Rock csapatközpontú online shooterének, az Evolve-nak a megjelenése, így a készítők kiadtak egy friss videót. Ha nem szeretnéd vacsoraként végezni, hasznos lehet a túlélési útmutató.

Evolve bétateszt

Elindult az Evolve utolsó nagy bétája. A szörnyet Xbox One konzolon csütörtök délután szabadították el, a másik két platformnál nem csak hamarabb, de táposabban is. Nézzük, hogy mivé fejlődött a játék a megjelenés hajnalára.