Evolve PC, PS4, XBOXONE

A kooperatív és a kompetitív multit vegyíti a Left 4 Dead készítőinek új játéka.

Egyet fizet, kettőt kap akció a PS Store-ban

A Sony hasznos ajándékkal lepi meg az európai játékosokat, ha veszel egy játékot a PS Store-ból, egy másikat is választhatsz mellé teljesen ingyen. A The Order: 1886, a The Last of Us és az Until Dawn is szerepel a kínálatban.

Evolve - a jövő héten érkezik Gorgon

Hamarosan megérkezik a Turtle Rock Studios kooperatív akciójátékának ötödik szörnye, Gorgon is. A kicsike amellett, hogy savat köp, még hálót is lő, amivel lelassíthatja a vadászokat. Emellett jön az Ultimate Edition is.

Jön az Evolve: Ultimate Edition

Nagyon úgy tűnik, hogy a 2K még egy bőrt lehúz az Evolve-ról. Az Amazon webáruház szellőztette meg az Ultimate Editiont, amely az alapjáték mellett az összes eddig megjelent DLC-t tartalmazni fogja.

A hétvégén ingyen játszható az Evolve

A Turtle Rock Studios kooperatív módra kihegyezett shooterét a hétvégén minden érdeklődő kipróbálhatja PC-n és Xbox One-on, ráadásul minden tartalomhoz hozzáférhetnek. Egyedül a PS4-esek maradnak ki a szórásból.

E3 2015: Evolve - folytatódik a vadászszezon

A következő hónapokban öt új karakter, pontosabban négy új vadász és egy új szörny érkezik majd az Evolve-hoz. Az első DLC már a jövő héten megérkezik, az assault kaszt kap egy új szereplőt.

Evolve - megérkezett az arénamód

Ingyenes DLC-vel bővült az Evolve. Az Arena mód pont az, aminek tűnik: a vadászok és a szörnyeteg egy zárt kupola alatt eshetnek egymásnak kötöttségek nélkül. Itt nincs vadászás és bujkálás, csak színtiszta akció.

52 millió leszállított példánynál jár a GTA V

Megérkezett a Take-Two legutóbbi negyedévre és üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentése. Ez utóbbi időszakban a cég profitja csökkent, pedig a Grand Theft Auto V továbbra is sikeres.

Evolve - köszöntsük az új vadászokat!

Alaposan felfrissül ma az Evolve, hiszen új karakterek és új pályák is érkeztek a multiplayer FPS-hez. A megjelenés apropóján kaptunk egy új előzetest is, ezt nézhetitek most meg.

Evolve - traileren az új vadászok

Ahogy arról beszámoltunk, március 31-én fizetős tartalmakat kap az Evolve. A Turtle Rock 4v1-es küzdelmekre kihegyezett akciójátékába négy új vadász és egy szörny kerül be, róluk szól az új előzetes is.

Evolve - ismét gyengítenek a Wraithen

A jövő héten nagy adag frissítést kap az Evolve, és gyakorlatilag ennek a felvezetéseként érkezett, illetve érkezik majd egy új patch, ami a játék egyensúlyán hivatott javítani. A Wraith gyűlölői örülni fognak.