Evolve PC, PS4, XBOXONE

A kooperatív és a kompetitív multit vegyíti a Left 4 Dead készítőinek új játéka.

Evolve - a Kraken elszabadul

A VG247 egy vadonatúj gameplay felvételt tett közzé a kooperatív örömökre kihegyezett Evolve-ról. A vadászok négyfős csoportja csap össze a Krakennel, miközben a csapat társalapítója narrálja a látottakat.

Heti hírösszefoglaló - 27. hét

Elkezdődött az évente megrendezésre kerülő nyári uborkaszezon, amikor a játékipar szinte rákényszeríti a játékosokat, hogy menjenek ki a szabadba, és élvezzék kicsit a nyár szépségeit.

Jelentkezz az Evolve alfatesztjére!

A Turtle Rock Studios hamarosan megadja a lehetőséget arra, hogy kipróbáld a 4+1 főre kihegyezett kooperatív játékát. Az Evolve PC-s alfatesztjére már lehet jelentkezni, mindössze egy Steam-fiókra lesz szükséged.

E3 2014: Evolve - akcióban a Kraken

A Turtle Rock Studios illetékesei a múlt héten megerősítették, hogy az Evolve-ban tizenkét vadász és három szörny kap helyet a megjelenéskor. A bestiák közül most a Kraken mutatkozik be éles körülmények között.

E3 2014: A második videócsokor

Az expó második napja sem múlt el nyomtalanul, olyan játékokról mutathatunk mozgóképes anyagot, mint a The Crew, a GRID Autosport, a Splatoon, a Madden NFL 15 vagy épp az Evolve. Többek közt, persze.

E3 2014: Microsoft-sajtókonferencia - LIVEBLOG

Este fél hétkor hivatalosan is kezdetét veszi az E3 a Microsoft sajtókonferenciájával. Szokás szerint liveblogolunk, veletek örülünk és hüledezünk, illetve szakkommentátorkodunk és véleményezünk.

E3 2014: Itt az Evolve expós előzetese

Az Evolve is tiszteletét tette a redmondiak buliján, ahol levetítettek egy friss előzetest a Turtle Rock Studios kooperatív örömökre kihegyezett játékáról. Xbox One-exkluzív finomságokkal érkezik a játék.

Evolve - akcióban az új vadászok

Ezen a héten mutatkozott be Hyde, Bucket, Lazarus és Maggie, mint az Evolve vadiúj szereplője. A Turtle Rock jóvoltából most végre egy gameplay videóban is megcsodálhatjuk a vadászokat munka közben.

Dátumot kapott az Evolve

A Take-Two az imént szólt, hogy a Turtle Rock kooperatív örömökre kihegyezett lövöldéje október végén landol a boltok polcain. A hír mellé újabb képek érkeztek, melyek eddig még nem látott vadászokat mutatnak be.

Jön a Rockstar Games új játéka

A Take-Two is jelentette a legfrissebb pénzügyi eredményeit: a kiadó sora jól megy, a Grand Theft Auto V szépen hoz a konyhára, a Rockstar játékából már 33 millió példányt talált gazdára. Brutális, nem?