Evolve PC, PS4, XBOXONE

A kooperatív és a kompetitív multit vegyíti a Left 4 Dead készítőinek új játéka.

A heti galériafrissítés

Pár hete tetszhalottként leledző rovatunk visszatért, reményeink szerint ezentúl rendszeresen megkapjátok a heti screenshot- és artwork-adagotokat. A mostani felhozatal részei az Assassin's Creedek, az új CoD és a Dragon Age is!

Nem kell sokat várni az Evolve alfájára

A 2K négy az egy ellen vívott szörnykaszabolója hamarosan megkezdi a zárt alfafázist, melybe akár ti is belekukkanthattok. Az új trailer mellett egy linket is találtok, ahol máris lehet regisztrálni a tesztlehetőségre.

GC 2014: Gigászi galériafrissítés

A Gamescom alkalmából valóságos képözön zúdult ránk. Nem kis nehézségbe telt minden screenshotot csokorba gyűjteni, de megérte: lesz itt Syberia 3, The Divison, The Witcher 3, Dead Island 2 és más finomságok is.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

GC 2014: Nézd vissza a Microsoft-konferenciát!

Hamarosan kezdetét veszi a Microsoft Gamescom-sajtókonferenciája, amit természetesen élőben nézhettek végig nálunk. Nincs más dolgod, mint kattintani, aztán hátradőlni és figyelni a bejelentéseket!

Heti hírösszefoglaló - 32. hét

Hamarosan szeptember lesz, így érkeznek a második félév combosabb címei, emellett pedig már csak pár nap van hátra az idei Gamescomig, így végre kicsit felélénkült a játékipar a hosszú nyári uborkaszezon után.

34 milliónál jár a Grand Theft Auto V

Veszteséggel zárta a Take-Two a 2015-ös üzleti évének első negyedét, az eredményei azonban így is jobbak a vártnál. A GTA V tovább erősödik, annyit szállítottak ki belőle a boltoknak, mint a kiadó többi játékából összesen.

Februárra csúszik az Evolve

Újabb játék csúszásáról kaptunk hírt, a minap a Take-Two jelentette be, hogy az Evolve nem fog megjelenni októberben, ehelyett februárban szaladhatunk érte a boltokba. Tudjátok, több fejlesztési idő kell, meg ilyesmi.

Evolve - még több gameplay

Javában zajlik az Evolve zárt alfatesztje, így csak idő kérdése volt, hogy valaki egy tartalmas videót osszon meg velünk a Turtle Rock kooperatív shooteréről. Ezúttal öt perc tömény gameplay-jel gazdagodtunk.

12 perc Evolve gameplay

Játékmenet-videó érkezett az Evolve-ból, mely a Left 4 Dead alkotóinak új játéka. Ezúttal a VG24/7 munkatársát nézhetjük meg, hogyan irányítja a játék egyik szörnyét, a Krakent.