The Lord of the Rings: Online - Shadows of Angmar

Tolkien Gyűrűk Urája alapján készült masszívan online tolható szerepjáték - nem csak rajongóknak!
Típus: MMORPG

Friss képek a kedd délutáni sziesztához

Vadi új képek érkeztek! Van Battlefield 1943, Bad Company 2, Call of Juarez, DiRT 2, Operation Flashpoint 2, Wolfenstein, meg minden más!

The Lord of the Rings: Online - ingyenes próba

Előfizetőket toboroz a Turbine az Xfire közreműködésével: a The Lord of the Rings: Online most tíz napig ingyenesen kipróbálható a kliens letöltése után.

Új MMO játékon dolgozik a Turbine

A The Lord of the Rings Online fejlesztői új MMO játékon dolgoznak, derült ki egy álláshirdetésből, amely a Turbine honlapján jelent meg.

Harmincéves az MMO-műfaj

Október huszadikán töltötte be harmincadik születésnapját az MMO-műfaj: elképesztő, hogy mivé nőtte ki magát a játékipar egyik legmeghatározóbb kategóriája.

Konzolos MMO-t fejleszt a Turbine

A The Lord of the Rings: Online - Shadows of Angmar című MMORPG-t jegyző Turbine Entertainment a minap megerősítette, hogy konzolos MMO-n dolgoznak.

Konzolokra is elkészül a Gyűrűk Ura Online?

Hatalmas siker volna egy konzolos World of Warcraft, de a Blizzard a pletykák ellenére nem csinálja meg. Remélhetőleg a Turbine nem fogja elkövetni ezt a hibát.

Pünkösdi galériafrissítés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag screenshot, melyben olyan sikervárományos címek is képviseltetik magukat, mint a Haze, a LEGO Batman vagy a Top Spin 3.

Hétfő esti galériafrissítés

Régen volt már galériafrissítésünk, itt az ideje bepótolni a lemaradást! Egy nagyobb összeállítással kezdünk, melyet remélhetőleg később több másik fog követni.

Április elseje - a legjobb tréfák egy csokorban

Végre április másodika van, remélhetőleg mára mindenki kifogyott a vicceiből! Tegnap még a kiadók és a fejlesztők is megviccelték a közönséget - lássuk a legjobbakat!

GDC 2008: Folytatódik a Gyűrűk Ura Online

A Shadows of Angmar-t készítő Turbine Entertainment a mai GDC-n jelentette be, hogy folytatódik a The Lord of the Rings: Online című MMORPG-jük.