The Lord of the Rings: Online - Shadows of Angmar

Tolkien Gyűrűk Urája alapján készült masszívan online tolható szerepjáték - nem csak rajongóknak!
Típus: MMORPG

Kutatás az MMORPG-játékosok szokásairól

Kis szombat esti kérdőívezés következik: amennyiben rendszeresen játszol MMORPG-kkel, és szívesen megosztanál néhány információt a játékokhoz fűződő szokásaidról, segítsd Fromann Richárd PhD-hallgató kutatási munkáját, mellyel az MMO-rajongók világát szeretné megismerni.

GDC 2011: Növekedett a PC-s piac, jelenti a PCGA

A PC Gaming Alliance ugyan nemrég két fontos tagot veszített el a Microsoft és az NVIDIA személyében, a minap azonban jó hírekkel szolgálhatott: 2010-ben 19 százalékkal növekedett a PC-s piac, és várhatóan ez a tendencia a jövőben is folytatódni fog. Az ingyenes online játékok hozták a formájukat.

Gyűrűk Ura Online - bejött az ingyenes modell

Közhely, de a World of Warcraft mellett manapság tényleg nagyon nehéz előfizetéses rendszerrel fenntartani egy MMORPG-t, ezért is vált sok fejlesztő az ingyenes modellre. Utóbbi elsőre eléggé életképtelen formulának tűnhet, de a The Lord of the Rings Online iskolapéldája lehet ennek az elgondolásnak.

Fórumváltás előtti galériafrissítés

Izgalmas héten vagyunk túl, ez pedig finoman érezteti a hatását legújabb galériafrissítésünkön is. Szemcseppet bekészíteni, ezt végig kell nézned!

Kevesebbet fog vásárolni a Warner Bros.

A Warner Bros. Interactive agresszív terjeszkedésbe kezdett az elmúlt években, számos stúdiót vásároltak fel, emellett nem egy komolyabb címre is lecsaptak.

Ősztől ingyenesen is játszható a Gyűrűk Ura Online

Három év után ingyenesen is játszható lesz a The Lord of the Rings: Online; igaz, az új tartalmakért továbbra is fizetni kell majd a fejlesztőknek.

A Gyűrűk Ura Online alkotóit is megvette a Warner

Továbberősíti piaci pozícióját a Warner Bros., a minap felvásárolták a The Lord of the Rings Online fejlesztőit, a Turbine-t. Az akvizíció több szempontból is előnyös lesz.

Hivatalosan is konzolos MMO-t fejleszt a Turbine

Eddig nyílt titok volt, amit a Turbine immár hivatalosan is elismert: egy nagyszabású konzolos MMO-t fejlesztenek, már másfél éve ezen dolgozik a csapat egyik része.

Egyre több játékos kalandozik Tolkien világában

Egyre több és több játékos talál otthonra Tolkien világában, ezért egyre népszerűbbé válik az MMO-t kedvelők körében a The Lord of The Rings: Online.

E3 2009: Újabb nagy adag screenshot LA-ből

Újabb nagy adag screenshot érkezett Los Angelesből, az E3 Expo-ról. A felhozatal ezúttal is pazar, de már érezni, hogy kezd lecsengeni az őrület.