The Lord of the Rings: Online - Shadows of Angmar

Tolkien Gyűrűk Urája alapján készült masszívan online tolható szerepjáték - nem csak rajongóknak!
Típus: MMORPG

E3 2007: Összefoglaló a Midway konferenciájáról

Remek játékokkal érkezett az idei E3-ra a Midway, ki nem hagytuk volna az ő konferenciájukat sem - egy rövid összefoglaló keretében olvashattok az eseményről!

E3 2007: Két újabb lineup érkezett

Holnapután kezdődik az E3, de még mindig akad kiadó, melynek nem érkezett meg, vagy csupán nem teljes a lineupja: következzen két újabb hiányzó láncszem.

Száz új küldetéssel bővül hamarosan a LOTRO

Elképesztő a The Lord of the Rings Online sikere: varázslatos világával, remek játékmenetével és gyönyörű grafikájával méltó ellenfele a World of Warcraft-nak!

A Gyűrűk Ura Online producere a farmolásról

Az MMORPG-játékosok többsége biztosan hallott már a hírhedt aranyfarmerekről, akik az úgy nevezett "másodlagos piac" képviselői az online szerepjátékokban.

A héten megjelenő játékok

E heti termésünk kissé bőségesebb a múltkorinál, habár még mindig tudunk több, friss megjelenő játékot elképzelni a szoftverábécék polcain...

Gyűrűk Ura Online - lesz gyűjtői kiadás is

A Midway és a Turbine bejelentette, hogy az április 24-én startoló The Lord of the Rings: Online - Shadows of Angmar-nak lesz gyűjtőknek szánt kiadása is!

ÁPR 1: Hupikék Törpök a Gyűrűk Ura Online-ban

Az EA új játszható fajt mutatott ma be a The Lord of the Rings: Online - Shadows of Angmar című MMORPG-jéhez. Az új nemzet nem más, mint a Smurfs!

Április 24-én startol a Gyűrűk Ura MMORPG

A Codemasters és a Tubine Entertainment bejelentette, hogy a The Lord of the Rings: Online - Shadows of Angmar című MMORPG április 24-én kerül startol.

Több mint 350 friss kép került galériánkba

Több mint 350 új képet sikerült feltöltenünk galériánkba a mai napon: Bioshock, Cellfactor, Command & Conquer és még sok más finomság várja az érdeklődőket.

Több mint 400 új kép landolt galériánkban

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés itt, a Gamekapcson. Jelenlegi felhozatalunk is igen kemény, érdemes néhány pillantást vetni rá. Kellemes nézegetést kívánunk!