The Walking Dead: No Man's Land Mobil

Mobiljáték a The Walking Dead-filmsorozat alapján a Next Games fejlesztésében.
1660024800

Nagyon kevesen játszanak a Netflix mobiljátékaival

A Netflix páros lábbal gázolt bele a mobiljátékok iparágába, a kezdeményezés azonban egyelőre nem tűnik gyümölcsözőnek. Az előfizetők alig egy százaléka próbálta ki a szolgáltatáshoz járó játékokat.
1542276004

Most már tényleg vége a Telltale Gamesnek

A kalandjátékairól híres kaliforniai stúdió végleg lehúzta a rolót. A csapat ingóságait elárverezik, és a megmaradt alkalmazottak egészségügyi biztosítása is csak a hónap végéig szól. Emellett egy sor korábbi játék árusítása is megszűnt.
1537803005

Telltale Games - a bezárás margójára

A kalandáték-sorozatairól elhíresült Telltale Games pénteki bezárásának híre megrengette a játékipart, az érintettek közül néhányan elmesélték, hogyan zajlott le a folyamat a stúdión belül. Még mindig kérdés, mi lesz a The Walking Deaddel.
1510086767

Létszámleépítés a Telltale csapatánál

A Telltale Studios tájékoztatása szerint kénytelen volt megválni a dolgozói egynegyedétől, ami a kiadott közlemény szerint közel 90 embert jelent. A The Walking Dead-sorozatot készítő csapat kisebb létszámmal képzeli el a jövőt.
1444388420

Megjelent a The Walking Dead: No Man's Land

Már elérhető iOS-re az AMC TV-sorozata alapján készült The Walking Dead: No Man's Land. A játékmenet leginkább az XCOM-ra emlékeztet, csapatunkat felülnézetből terelgethetjük, a harc pedig körökre osztott.
1443639600

The Walking Dead - újabb spin-offot kap a sorozat

Az AMC tulajdonképpen arra készül, hogy elkészítse a The Walking Dead mellékágának a mellékágát: a Fear the Walking Dead: Flight 462 egy webes sorozat lesz, tizenhat epizóddal.
1439388024

Ilyen lesz az új mobilos The Walking Dead

Mint ismert, a Next Games készíti mobilokra a The Walking Dead: No Man’s Landet. A játék rendelkezik a filmsorozat jogaival, így a közkedvelt szereplők is feltűnnek benne. Itt az első gameplay trailer.
1406480400

Heti hírösszefoglaló - 30. hét

A hét híre, hogy a The Sims 2 teljes csomagját ingyenesen letölthetitek az Originről, de július 24. óta bárki kipróbálhatja a Destiny bétáját is. A Gamekapocs Intel prociért futó nyereményjátéka pedig ma ér véget. Le ne maradjatok!
1406102451

Jön a mobilos The Walking Dead: No Man's Land

Végre bemutatkozott az AMC népszerű TV-sorozata alapján készülő mobilos játék, a The Walking Dead: No Man's Land. A fejlesztést a Next Games végzi, és az ígéretek szerint a cím teljességgel hű marad a szériához.
1394193626

Mobiljáték készül a The Walking Dead alapján

Mármint az AMC-féle TV-sorozat alapján, a finn Next Games jóvoltából. Az ötödik évad kapcsán az AMC piacra dob egy The Walking Dead mobilos játékot, ami teljes mértékben visszaadja a szériára jellemző feszültséget.