Assassin's Creed: Unity PC, PS4, XBOXONE

A 18. századi Párizsban játszódik a generációváltónak szánt Assassin's Creed-epizód.
1410624006

Robert Downey Jr. az Assassin's Creed-filmben?

Lapértesülések szerint az Iron Man sztárja, Robert Downey Jr. is benne lesz a közelgő Assassin's Creed-mozifilmben és nem mást alakít majd, mint a híres tudóst és feltalálót, Leonardo Da Vincit. Öröm a köbön!
1410415235

Assassin's Creed: Unity - megyünk lopni

A játék kooperatív módjában szigorúan őrzött helyekre szivároghatunk be társainkkal, ahonnan szerencsés esetben értékes kincsekkel távozhatunk. Az egyik ilyen Heist missziót most - fejlesztői kommentárral - ti is megnézhettek.
1410102927

Heti hírösszefoglaló - 36. hét

Magyarországra ért az Xbox One, jön a PC-s Ryse, ingyenes lett a mobilos Assassin's Creed: Pirates és még sok minden más is történt szeptember első hetében, melyről bővebben az eheti összefoglalóban találtok információkat.
1409738459

Képeken az Assassin's Creed: Unity és a Rogue

Olyan még nem volt, hogy a Ubisoft több nagygépes Assassin's Creedet is kiad egy évben: a rajongók ősszel Párizsban és az Atlanti-óceánon hajthatnak végre különféle merényleteket. Mit szólnátok egy csokornyi friss képhez?
1409580055

(Múlt) heti hírösszefoglaló - 35. hét

Sajnos elmaradt tegnap a hetente esedékes hírösszefoglalónk, azonban most megkésve, de törve nem, itt van, hogy ezúttal is tudósítson az elmúlt hét nap fontosabb eseményeiről.
1409242729

Csúszik az Assassin's Creed: Unity

A Ubisoft bejelentése szerint sajnos el kell halasztanunk az október végére kivett szabadságunkat, melyet azzal töltöttünk volna, hogy néhány napon át Párizs forradalmi utcáit rójuk - a Unity-t ugyanis csiszolgatják még kicsit.
1409065200

Assassins Creed: Unity kérdezz-felelek

Csak néhány hét és kibonthatjuk a vadi új Assassin's Creed csomagolását, hogy a XVIII. századvégi Párizs utcáin nyomhassuk a parkour-kombóinkat. A Unityról most Alex Amancio, a kreatív igazgató mond néhány szót.
1409032800

Assassin's Creed: Unity - ő lesz Arno hangja

Az Assassin's Creed: Unity nemcsak új helyszínnel és történelmi korszakkal várja majd a rajongókat, ezúttal is egy új főhős bőrébe bújhatunk bele. Most az Arno hangját adó szinkronszínésszel ismerkedhettek meg!
1408957219

Így barangolunk az Assassin's Creed: Unityben

A közelmúltban tartották az Assassin's Creed: Unity zárt bétatesztjét Xbox One-on, s ahogy az várható volt, egy csomó kiszivárgott látnivalóval gazdagodtunk. A céltalan kóborlás közben új funkciókról hull le a lepel.
1408881600

Heti hírösszefoglaló - 34. hét

Már csak egy hét van hátra augusztusból, és közeledik a nyári szünidő vége is. Bár a játékipar nincs tökéletes összhangban a szabadidőnkkel az évben, azért unatkoznunk nem kellett. Nézzétek meg, mi volt a hét témája!