Assassin's Creed: Unity PC, PS4, XBOXONE

A 18. századi Párizsban játszódik a generációváltónak szánt Assassin's Creed-epizód.
Típus: Akció, asszasszinos, Kaland

Csökkent a Ubisoft részvényeinek ára a Unity miatt

Egy nap alatt 9,12 százalékkal csökkent a Ubisoft részvényeinek értéke a NASDAQ-on, ami annak tudható be, hogy az Assassin's Creed: Unity kedvezőtlen fogadtatásban részesült a kritikusoknál és a játékosoknál.

Frissítve: Problémák az Assassin's Creed: Unityvel

A Ubisoft orgyilkosos sorozatának legújabb darabja tegnap landolt az Egyesült Államokban, ám mindhárom platformon komoly teljesítményproblémákról számoltak be az újdonsült vásárlók. Valami nincs rendjén a Unityvel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon ütős hét vár ránk, gamer legyen a talpán, aki feldolgozza a következő hét nap termését! Duplázik az Assassin's Creed, gurít egy négyest a Halo, és 2015 a Pro Evolution Soccer.

Assassin’s Creed: Unity - íme, az első fél óra

Ezen a héten landol a boltokban az Assassin’s Creed: Unity, ám néhány szerencsés egyed már javában nyúzhatja a sorozat legújabb darabját. Ha nem bírsz várni csütörtökig, nyugodtan belenézhetsz a PS4-es verzióba.

A Ubisoft címei csendben visszatérnek a Steamre

Néhány napja rajongók figyeltek fel arra, hogy a Steam briteknek szánt kínálatából hiányzik a Ubisoft három újonnan érkező játéka is, melyek ma indoklás és bejelentés nélkül visszaszivárogtak a Valve rendszerébe.

Megjött az Assassin's Creed: Unity launch trailere

Hamarosan boltokba kerül az Assassin's Creed: Unity, ezt harangozza be a játék imént megjelent launch trailere is. Meg persze azt, hogy ezután nem jut minden napra valami Assassin's Creed-hír. (Lekopogjuk.)

A briteknek kimaradnak a Ubisoft steames játékai?

A pénz még a szórakoztatóiparban sem játék. Bár hivatalos indoklás még nem látott napvilágot, a feltételezések szerint ez állhat a Ubisoft döntése mögött, mely miatt legújabb játékai nem elérhetőek a Steam brit oldalán.

Gyorstalpaló bemutatón az Assassin's Creed: Unity

Egy hétre a kiadástól a Ubisoft az Assassin's Creed: Unity újdonságait és erősségeit összegző bemutatóval kedveskedett a rajongóknak, melyben minden fontosabb játékelemről láthattok egy rövid részletet.

A heti galériafrissítés

Az őszi szünet véget ért, ám a játékkiadók már a karácsonyi dömpingre készülnek. Ebből kifolyólag nem is szűkölködünk friss képekben, lesz itt Primal Carnage, Dragon Age: Inquisition és Assassin's Creed: Unity is.

Jelentkezz az Assassin's Creed cosplay versenyre!

Ha szereted az Assassin’s Creed-sorozatot és némi alkotókedv is szorult beléd, akkor a PlayON cosplay versenyét neked találták ki: értékes nyereményekért saját jelmezt kell készítened. Jelentkezési határidő: a mai nap!