Assassin's Creed: Unity PC, PS4, XBOXONE

A 18. századi Párizsban játszódik a generációváltónak szánt Assassin's Creed-epizód.
Típus: Akció, asszasszinos, Kaland

Heti akciók és leárazások - Halloween Special

Elindult az évente hagyományosan megrendezett Steam Halloween Sale, melyhez ezúttal mások is csatlakoznak. Fáradjatok beljebb és szemezgessetek a Gamekapocs által összegereblyézett akciók és leárazások tömegéből!

Komoly spoilert mutatott a Ubisoft az új AC-ből

Az egy dolog, hogy zsákszámra kapjuk az előzeteseket az Assassin's Creed: Unityből, ahogy az is, hogy már kiszivárgott egy videó a játék elejéről, de azért mindennek van határa... Spoiler következik!

Megérkezett a YouTube-ra a 60 fps

A megduplázott másodpercenkénti képkockasebesség bizony látványos különbségeket mutat a YouTube-ra szánt felvételek élvezeti értékében, melyet két videó segítségével be is mutatunk nektek. Jó szórakozást!

AC: Unity - mozgás közben az NVIDIA Gameworks

A Ubisoft és az NVIDIA többéves összeborulásának eredményeként látványos grafikai finomságokat hívhatunk elő az Assassin's Creed: Unity PC-s verziójában. Néhány fícsört csak GeForce GTX kártyákon élvezhetünk.

Heti hírösszefoglaló - 43. hét

Rengeteg gépigény, DLC-k, sok-sok trailer, régi játékok új kiadásai: ilyen egy mozgalmas őszi hét a videojátékok világában. A kattintás után elolvashatjátok eheti hírösszefoglalónkat.

Frissítve: Íme, az Assassin's Creed: Unity gépigénye

Az elmúlt órák során végre kikerültek a netre az Assassin's Creed: Unity hivalatos minimum és ajánlott rendszerkövetelményei, és ezek mellé még egy pofásra sikeredett kedvcsinálót is kaptunk.

AC: Chronicles - érkezhetnek még hasonló játékok

Alex Amancio, az Assassin's Creed: Unity kreatív rendezője beszélt arról az Eurogamernek, hogy számíthatunk még további Chronicles-szerű oldalnézetes játékokra, melyekben új helyszíneket járhatunk be.

Jade Raymond kilépett a Ubisofttól

A Ubisoft Toronto vezetője és az első Assassin's Creed producere, Jade Raymond tíz év után otthagyja a francia vállalatot és új lehetőségek után néz. A szemrevaló fejlesztőhölgy helyét a jövőben Alexandre Parizeau tölti be.

Assassin’s Creed: Unity - a szinkronról bővebben

Szúrta az oldaladat a kíváncsiság? Minden vágyad az volt, hogy megtudd, kik adják az Assassin’s Creed: Unity karaktereinek hangját? Most jól jársz, elvégre a játék legújabb fejlesztői naplója pont róluk szól.

Új Xbox One-csomag jön az Assassin's Creeddel

A korábbi pletykáknak megfelelően a Microsoft hivatalosan is megerősítette az Assassin's Creed: Unity témájú Xbox One-konzolcsomagot. Kétféle változatban juthatunk hozzá novemberben és hozzádobják a Black Flaget is.