Warhammer 40.000: Chess - Regicide Mobil, PC

Sakkjáték, amely a Warhammer 40.000-univerzumban játszódik.

Egy Warhammer 40,000-es sorozat lesz Henry Cavill következő nagy dobása

Alacsonyan szállnak mostanában a Henry Cavillel kapcsolatos hírek. Megtudhattuk, hogy a Geralt és Superman szerepétől elköszönő úriember az Amazonnál készülő Warhammer 40,000-sorozat sztárja és producere lesz.

Warhammer 40K - készül az élőszereplős sorozat

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a The Man in the High Castle-sorozat alkotója, Frank Spotnitz ezúttal Dan Abnett népszerű Eisenhorn-trilógiája alapján készít élőszereplős Warhammer 40K-sorozatot.

Megjelent a Warhammer 40.000: Regicide

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Warhammer 40K-univerzum rajongói tobzódhatnak a jobbnál jobb produktumokban. Ezúttal egy klasszikus sakkjátékot kapunk, pazar brutalitással megspékelve.

Májusban érkezik a Warhammer 40.000: Regicide

Közeleg a warhammeres sakkjáték korai hozzáférésű verziója, amely most egy látványos filmes előzetest kapott. A klasszikus táblajáték szabályai változatlanok, ám igazán akciódús lesz a végeredmény.

Képeken a Warhammer 40.000: Regicide

A Warhammer 40.000 asztali társasjáték megjelenése óta a disztópikus sci-fi fantasy univerzum sokat változott. Most hogy a széria a videojátékos közösséget is meghódította, a Regicide újra tradicionálisabb irányba indul.

Sakkjáték Warhammer 40.000 módra

Bemutatkozik a Warhammer 40.000: Chess - Regicide, ami pontosan az, aminek tűnik: egy, a Warhammer 40.000-univerzumban játszódó sakkjáték. A főszerepet a látvány kapja.