Splatoon WIIU

A Splatoon egy Wii U-exkluzív multiplayer élményre kihegyezett TPS, aranyos történeti szállal megspékelve.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a hét játékmegjelenéseit a letölthető fejlesztések, a megkésett portok és a különböző kiegészítők uralják, pénteken érkezik meg az idei év talán legjobban várt Nintendo-játéka is.

Egy órán át mozog a Splatoon

A hétvégén volt a Splatoon globális tesztje, amikor egyórás időszakokban tolhatták a Nintendo multiplayer-orientált játékát a Wii U-tulajok, három alkalommal is. Ha lemaradtál róla, most egy hosszabb gameplayt nézhetsz meg.

Splatoon - lőttek a csapatmunkának

A Splatton társrendezője, Yusuke Amano az Edge-nek adott interjúban erősítette meg, hogy a játékban nem tudunk majd kommunikálni a többiekkel, mert szerinte az online lövöldékben túlságosan negatívak az emberek.

Hivatalos: nyugatra jön a Wii U-s Fatal Frame

A Nintendo bejelentette, hogy Japánon kívül is megjelenik a Fatal Frame: Oracle of the Sodden Raven, amely tavaly szeptemberben landolt a szigetországban. Emellett más Nintendo-féle bejelentéseket is tartogatunk.

Még több bejelentés a Nintendótól

A japán gyártó teljes mértékben a nyugati játékosokat célozta meg a tegnap esti Nintendo Direct adásával, számos sikervárományos cím kapott új trailert és megjelenési dátumot. A Wii U és a 3DS fanatikusai figyeljenek!

Egyjátékos rész is lesz a Splatoonban

Mielőtt elfelejtjük: a legutóbbi Nintendo Directben az E3-on bemutatott Splatoon is előkerült, méghozzá két hír apropóján; kiderült, hogy egyjátékos rész is lesz az anyagban, és a megjelenésen is pontosítottak a készítők.

E3 2014: A negyedik galériafrissítés

Ezúttal a Nintendo-hívők örülhetnek, hiszen egyetlen kivétellel a kiotóiak masinájára érkező sikervárományosokról mutatunk állóképeket. Hogy a többiek se csüggedjenek, elrejtettük a Dying Light legújabb screenshotjait is.

E3 2014: A második videócsokor

Az expó második napja sem múlt el nyomtalanul, olyan játékokról mutathatunk mozgóképes anyagot, mint a The Crew, a GRID Autosport, a Splatoon, a Madden NFL 15 vagy épp az Evolve. Többek közt, persze.

E3 2014: Ezt mind bejelentette a Nintendo

"Ha ők nem élőznek, mi sem élőzünk" alapon nem liveblogoltuk a Nintendo E3-as műsorát, ettől függetlenül összeszedtük egy cikkbe azokat a bejelentéseket, amiket a konzolgyártó ma este ejtett meg.