LawBreakers PC, PS4

CliffyB visszatért, méghozzá egy vérgőzös arena shooterrel.

Ezért nem jön Xbox One-ra a LawBreakers

Cliff Bleszinski új arénashootere a PC Gaming Shown kapott szerepet, ahol bejelentették az augusztusi megjelenési dátumot. A játék Xbox One-ra (egyelőre) nem készül el, CliffyB pedig azt is elárulta, miért.

E3 2017: Augusztusban érkezik a LawBreakers

Végre megjelenési dátumot kapott Cliff Bleszinski új arénashootere, a LawBreakers. Még június végén élesedik a nyílt béta, aztán augusztusban már a végleges verziónak örülhetünk. Itt az új előzetes is.

PlayStation 4-re is megjelenik a LawBreakers

Cliff Bleszinski és a Boss Key Productions hivatalosan is megerősítette, hogy a PC-n már javában bétatesztelt LawBreakers konzolos változatot kap. PlayStation 4-re is elkészül a játék.

LawBreakers - új hőssel indul a következő bétakör

Hamarosan elrajtol a LawBreakers második bétaköre, ami a rajongói visszajelzések utáni finomhangolások mellett egy vadonatúj térképpel és egy új hőssel kiegészülve várja majd a játékosokat.

Hamarosan indul a LawBreakers zárt bétája

Tavaly nyáron néhány szerencsés már kipróbálhatta Cliff Bleszinski új játékát, de a zárt bétatesztre bizonyára többen is be fognak jutni. A LawBreakers új próbaverzióját a jövő hétvégén nyüstölhetjük.

TGA 2016: Traileren a LawBreakers

A The Game Awards előzeteseinek és bejelentéseinek sorát a LawBreakers új kedvcsinálójával zárjuk, Cliff Bleszinski arénashootere továbbra is remekül fest. Csekkoljátok!

E3 2016: Nézz meg egy meccset a LawBreakersből!

Hamarosan újabb kihívóval bővül a hősközpontú multiplayer shooterek felhozatala, de vajon érdekes-e annyira a LawBreakers, hogy megismételje az Overwatch sikerét? Gameplay videót mellékelünk a találgatásokhoz.

E3 2016: A héten indul a LawBreakers alfatesztje

Cliff Bleszinskiék a tegnapi PC Gaming Show-n jelentették be, hogy már a héten kezdetét veszi a LawBreakers alfatesztje. A próba folyamatosan zajlik majd a nyáron, a cél az, hogy minél előbb megjelenhessen az Early Access-kiadás.

E3 2016: PC Gaming Show - LIVEBLOG

Idén sem maradnak dedikált konferencia nélkül a PC-s játékosok. A PC Gaming Showról természetesen élőben blogolunk majd, amit érdemes olvasnod a livestream nézése közben. Így teljes az élmény, ugye?

LawBreakers - hamarosan indul a zárt alfateszt

Cliff Bleszinski csapata bejelentette, hogy még ebben a hónapban kezdetét veszi a LawBreakers zárt alfatesztje és egész nyáron tart majd. Most sem késő rá regisztrálni, bár nem garantált a bejutás.