Ezért nem jön Xbox One-ra a LawBreakers

Link másolása
Cliff Bleszinski új arénashootere a PC Gaming Shown kapott szerepet, ahol bejelentették az augusztusi megjelenési dátumot. A játék Xbox One-ra (egyelőre) nem készül el, CliffyB pedig azt is elárulta, miért.

A PC Gaming Show keretein belül maga CliffyB jelentette be, hogy augusztus 8-án jelenik meg a LawBreakers PC-re és PS4-re. Június 30-tól nyílt béta is lesz, így a vásárlás előtt ki tudjuk majd próbálni a címet.

Meglepő módon a LawBreakers Xbox One-ra egyelőre nem jelenik meg, melyet sokan zokon vettek. CliffyB hozta össze anno az Epickel a Gears of Wart, így sokan kérdőre vonták a szakembert a port hiánya miatt. Bleszinski az IGN-nek adott interjújában végül elárulta, hogy a csapatnak egyszerűen nem volt meg az erőforrása arra, hogy mindkét konzolra elhozzák a játékot. Mindössze 65-en dolgoznak a Boss Key Productionsnél, így amikor dönteni kellett a konzolok között, akkor a nagyobb felhasználóbázissal rendelkező PS4 mellett tették le a voksot.

Ez persze nem jelenti azt, hogy soha nem készül el a LawBreakers a Microsoft konzoljaira - CliffyB nem zárta ki a lehetőségét egy xboxos változatnak sem.

28.
28.
frankdelgado
Én is majdnem vettem egy ps slimet, 65 makiért ajàndék lett volna, de a pénzügyi bizottsàg visszadobta a pàlyàzatomat ésszwrűtlen költekezés okàn...
26.
26.
zozo76hun
#24: hagyjuk, nincs ertelme veszekednem egy null-kilometeressel, nincs veszteni valod.
21.
21.
zozo76hun
#18: ne trollkodj, ez a lenyeg. magadnak gratulalhatsz egyedul.
19.
19.
#18: Azaz előbbit választottam. Már rendesen belekavarodok.
18.
18.
#11: Ez egy Lawbreakers hír, miszerint a több felhasználó miatt választották az ps-t. Sosem hasonlítottam a két konzolt egymáshoz, igazi fail amit összehoztál és meg is tapsolhatod magad érte. Multizni szerettem volna a több játékos miatt ps-en vagy x-en és a sok felhasználó miatt lett az utóbbi. Szívem szerint Forza, Gears of War, Halo címek miatt sokkal inkább azt vettem volna, hát így alakult. Grat még egyszer.
14.
14.
zozo76hun
#10: "Mert ennyi erővel mondhatom, hogy a '76 remélhetőleg a születési évedre utal és nem pedig az IQ eredményedre."

ja, a szulinapom, es igen, remelem nem az iq-m ennyi. :)
13.
13.
fehersam
BTW érthető döntés, bár eléggé félrebeszélésnek tűnik.
12.
12.
fehersam
#11: Akkor énis kicsapom a e-lőcsöm az asztalra: 2007- ben pont a Ti napotokon jöttem ;) ...Azért meghajolni nem kell chill
11.
11.
zozo76hun
#10: reagalni kellett mert ez egy xbox-os hir, ha nem tunt volna fel, igy az elso kommented nem mas csak trollkodas. ez az erv. a regisztracio mar csak hab a tortan! :)
10.
10.
#9: Amikor minden érv elfogy, jöhet a regisztráció ideje. 2014-ben ezzel bántottak, hogy engem is ezzel basztatsz most? Mert ennyi erővel mondhatom, hogy a '76 remélhetőleg a születési évedre utal és nem pedig az IQ eredményedre.
Valószínűleg ezért vettem konzolt, miközben nemrég jelentették csak be ps-re.
9.
9.
zozo76hun
#5: inkabb neked van valami gond a toronyban, plane ha eppen ezert a jatekert rendelted elo a ps-t. ezzel a friss reggel inkabb jobb ha csendben maradsz. :)
8.
8.
l4cyk4
Ilyenkor mindennél beszédesebb lenne, ha elárulnák azt is, hogy mennyi a célprofit. Úgy könnyebb lenne eldönteni, hogy etikus döntést hoztak-e.
7.
7.
ArrowCross
Néztem élő közvetítéseket rólla, elég is volt annyi ebből a játékból. Még ha ingyen adnák se kellene.
6.
6.
user101
Érdekes, hogy vannak tized ennyi emberi erőforrással gazdálkodó studiók, akik meg tudják ezt oldani, sokkal rosszabb anyagi körülmények közt is... :D

Na jó, szarkazmust félretéve, tényleg nem veszt vele sokat senki... :D
5.
5.
#3: Igen, ennek a hatására rendeltem meg ebben a pillanatban a ps-t. Húzd fel a rolót, sötétség uralkodik a fejedben.
4.
4.
ollie92
Cliffy B kijózanodhatna és visszamehetne GoW-ot hegeszteni ....
3.
3.
zozo76hun
es gondolom most megnyugodtal hogy megerositest kaptal, magadtol nem jutottal volna erre a kovetkeztetesre...
2.
2.
dcba
En kiprobaltam a betat, senki nem veszit semit ezzel
1.
1.
"...amikor dönteni kellett a konzolok között, akkor a nagyobb felhasználó bázissal rendelkező PS4 mellett tették le a voksot."
Köszönöm, pont ugyanezért vettem PS4-t, legalább jól döntöttem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...