LawBreakers PC, PS4

CliffyB visszatért, méghozzá egy vérgőzös arena shooterrel.

LawBreakers - ingyenes hétvége jön PC-n

Azt CliffyB brigádja, a Boss Key sem tagadja, hogy a LawBreakers játékosbázisa a vártnál kisebb, éppen ezért próbálhatjuk ki a játékot ingyen - talán ezzel sikerült pár rajongót szerezniük. Ezen a hétvégén a PC-sek örülhetnek.

LawBreakers teszt

Manapság nehéz emlékezetes multiplayer lövöldét készíteni, a siker sokszor tényleg csak nüanszokon múlik. Sajnos épp ezek az apróságok hiányoznak a LawBreakersből is.

Mi lesz veled, LawBreakers?

Cliff Bleszinski a GameSpotnak adott interjút, amiben őszintén beszélt a LawBreakers minimálisra apadt játékostáboráról és az internetes megnyilvánulásairól. Egy biztos: még mindig bízik a játék sikerében.

LawBreakers - mi vár ránk a jövőben?

A múlt héten jelenet meg Cliff Bleszinski új játéka, a LawBreakers PC-n és PS4-en, és bár utóbbi platformon nem ment simán a rajt, a Boss Key Productions megrázta magát és már az új tartalmakon dolgozik.

Problémásan rajtolt a PS4-es LawBreakers

Nem volt zökkenőmentes a LawBreakers tegnapi megjelenése, a PlayStation 4-es változat tulajdonosai ugyanis arról számoltak be, hogy a játék hajlamos akció közben megakadni.

LawBreakers - Te már készen állsz?

Számtalan nyílt bétakör után a mai napon végre megjelent Cliff Bleszinski saját csapatának, a Boss Key Productionsnek az első játéka. A LawBreakers egyelőre csak PC-n és PlayStation 4-en próbálható ki.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több finomságot is hozott a lehűlés, már ami a játékmegjelenéseket illeti. Össze is szedtük nektek egy szép listába, hogy mi minden közül szemezgethettek majd a következő napokban!

Lawbreakers - a hétvégén nyílt bétateszt

CliffyB brigádja, a Boss Key Productions bejelentette, hogy a Lawbreakers nyílt bétatesztjére ezen a hétvégén kerül sor PC-n és PS4-en. Ha a játékból képet posztolsz a Twitterre, egyedi mintájú PS4-et is nyerhetsz.

LawBreakers - ilyen lesz a gyűjtői kiadás

Jövő hónap elején érkezik meg PC-re és PS4-re a Boss Key Games multiplayer játéka, a LawBreakers. A címhez készül gyűjtői változat is, azonban nem árt sietni, ha le akarsz csapni a különleges kiadásra.

LawBreakers - elstartolt a nyílt bétateszt

Egy alfateszt majd zárt bétakör után a mai napon elrajtolt Cliff Bleszinski legújabb shooterének, a LawBreakersnek a PC-s nyílt bétatesztje, ami közel egy héten át lesz kipróbálható.