LawBreakers - ilyen lesz a gyűjtői kiadás

Link másolása
Jövő hónap elején érkezik meg PC-re és PS4-re a Boss Key Games multiplayer játéka, a LawBreakers. A címhez készül gyűjtői változat is, azonban nem árt sietni, ha le akarsz csapni a különleges kiadásra.

A LawBreakers nyomott áron, 30 dolláért lesz megvásárolható PC-re és PS4-re digitálisan, azonban a játékból készül limitált példányszámban gyűjtői és lemezes kiadás is.

A Limited Rund Gamesszel karöltve kerül kiadásra a LawBreakers gyűjtői kiadása, mely természetesen tartalmazni fogja az alapjátékot pár exkluzív karakter skinnel és fegyverrel, emellett a csomagba került még egy napló is, továbbá karakterkártyák és matricák, valamint egy fémdoboz is.

Nem árt sietni azonban, ha be akarjuk szerezni a limitált kiadást: bár a PC-s verzióból korlátlan mennyiség rendelhető, csak július 7-ig van lehetőség beszerezni ezt a változatot. A PS4-es gyűjtői változat augusztus 4-től lesz rendelhető, azonban csak 2500 példány készül belőle. PlayStation 4-re egyébként készül egy sima lemezes verzió is, de ebből is csak korlátozott mennyiség, 5000 darab lesz elérhető.

A LawBreakers augusztus 8-án jelenik meg PC-re és PS4-re.

2.
2.
GODL1KE
Leteszteltem nekem nem adja. Ow jobb.. https://youtu.be/yYyfHal1zlw
1.
1.
GODL1KE
https://www.gamestar.hu/hir/lawbreakers-nyilt-beta-230782.html nyilt béta van rája :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...