The Last of Us: Remastered PS4

A megannyi Év Játéka-díjat bezsebelt The Last of Us PS4-es, újrakevert változata.
1607180400

Neil Druckmann lett a Naughty Dog társelnöke

A Naughty Dog eddigi alelnökét és a The Last of Us-játékok kreatív igazgatóját, Neil Druckmannt előléptették a minap, így mostantól ő a fejlesztőcég társelnöke Evan Wells mellett.
1606640400

The Last of Us-folytatást teasel a zeneszerző?

Az idei The Game Awards díjátadón a Naughty Dog legújabb játéka, a The Last of Us: Part II is jelölve lett a legjobb zene kategóriában, aminek örömére a zeneszerző a köszönetmondó tweetjében egy könnyen félreérthető kijelentést tett.
1605949200

Berendelték a The Last of Us-sorozatot

Egy ideje már tudjuk, hogy az HBO a The Last of Us sorozatként való adaptálásán dolgozik, rendezőt és forgatókönyvírót is találtak hozzá. Aki amiatt aggódott, hogy idővel elsüllyed a feldolgozás, most megnyugodhat: hivatalosan is berendelték.
1605265200

PS4-en is játszhatók a PS Plus Collection címei

Igaz, hogy a PlayStation Plus Collection játékválogatásához csak a PS5-tulajok férhetnek hozzá, ez azonban nem jelenti azt, hogy az így megszerezhető címeket csakis az új masinán játszhatnánk.
1603702800

Váratlan frissítés gyorsítja a PS4 töltőképernyőit

Nem számítottunk arra, hogy a PlayStation 5 megjelenése előtt újabb technikai frissítéseket kapnak a PS4 régebbi játékai, de a The Last of Us: Remastered és az Until Dawn töltőképernyőit lerövidítő patcheknek csak örülni tudunk.
1600866000

Idén is megünnepeljük az Outbreak Dayt

Igaz, a 2020-as állapotokra való tekintettel átnevezi az eseményt The Last of Us Dayre, a Naughty Dog idén is megünnepli a The Last of Us-franchise-t a rajongókkal, valamint a bejelentések sem maradhatnak el ennek apropóján.
1600340400

Bemutatkozott a PlayStation Plus Collection

Az Xbox Game Passre válaszul tegnap este a Sony bemutatta a PlayStation Plus Collection szolgáltatását. A PS Plus-előfizetésükkel a PlayStation 5 vásárlói már a konzol megjelenésekor hozzáférhetnek az előző generáció legnagyobb játékaihoz.
1596290400

The Last of Us-sorozat - hű marad a franchise-hoz

A sorozat egyik forgatókönyvírója, Craig Mazin nyugtatott meg mindenkit egy rádióműsor alatt, hogy az HBO gondozásában készülő sorozat igyekszik a legnagyobb alázattal adaptálni a játék világát.
1594310400

A Naughty Dog már a PS5-ös játékához toboroz

Nem kapcsol vissza a tempóból a kaliforniai csapat: a The Last of Us: Part II épphogy csak megjelent, ők már a PlayStation 5-ös játékukhoz keresnek fejlesztőket. Sajnos a betöltendő pozíciók nem árulkodnak az új projektről.
1593957600

Troy Baker megnézné Josh Brolint Joel szerepében

Egyelőre nagyon keveset tudunk az HBO által adaptált The Last of Us-sorozatról, nemrég azonban a játék egyik szinkronszínésze elmondta, hogy ő kit látna szívesen az egyik fontos karakter szerepében.