The Last of Us: Remastered PS4

A megannyi Év Játéka-díjat bezsebelt The Last of Us PS4-es, újrakevert változata.
1642496400

Riley is szerepel majd a The Last of Us-sorozatban

Úgy tűnik, az HBO adaptációja nem csak az alapjátékot dolgozza fel, hanem annak a DLC-jét is: a minap kiderült, hogy Riley is feltűnik majd a sorozatban valamilyen formában, és már azt is tudjuk, hogy ki játssza.
1641481200

Akár idén megjelenhet a The Last of Us-remake

Már gyakorlatilag nyílt titok, hogy úton van a The Last of Us PlayStation 5-re szabott változata, a pletykák szerint azonban a vártnál korábban, akár idén kézhez kaphatjuk a remake-et.
1639027320

Frissítve: Újabb arc a The Last of Us-sorozatban

Azt hittük, hogy mostanra teljesen képbe kerültünk a The Last of Us-sorozat színészgárdáját illetően, azonban kiderült, hogy egy-két nevet titokban tartottak a készítők. Nick Offerman közreműködéséről például az egyik kollégája árulkodott.
1636365600

Neil Druckmann végzett a The Last of Us-sorozattal

Úgy néz ki, hamarosan véget érhet a The Last of Us-sorozat forgatása, az adaptáció író-rendezője, Neil Druckmann ugyanis már elhagyta a forgatást. A játékfranchise atyja ezzel vissza is tért a Naughty Dog csapatához.
1634716800

The Last of Us-sorozat - jöhet még néhány fotó?

Már nagyban forog a The Last of Us sorozatváltozata Kanadában, és mivel a munkálatok közterületeken zajlanak, egyre több fotót kapunk róluk. Nézzünk meg néhány újabb példányt!
1634220180

Képek a The Last of Us-sorozat forgatásáról

Noha a készítők - érthető módon - viszonylag szűkmarkúak a The Last of Us-sorozat látnivalói kapcsán, a szivárogtatókat ez nem akadályozza meg semmiben: érkezett Joelről egy új fotó, és a díszletet is alaposabban szemügyre vehetjük.
1632733200

The Last of Us-sorozat - befutott az első kép

A The Last of Us Day alkalmából végre láthatjuk, hogyan fest Pedro Pascal és Bella Ramsey Joel és Ellie szerepében. Emellett életjelet adott magáról a franchise multiplayeres mellékága is.
1630589400

Elkészült a The Last of Us-sorozat pilotja

Egyre több jel mutat arra, hogy teljesen sínen haladnak a The Last of Us-sorozat munkálatai. A pilotepizódot rendező Kantemir Balagov közösségimédiás posztjai szerint az első rész forgatása már le is zárult.
1627106400

Tess sem marad ki a The Last of Us-sorozatból

Noha a The Last of Us-sorozat forgatása már kezdetét vette, még mindig szállingóznak az újabb nevek a színészgárda kapcsán: most éppen a Tesst alakító színésznőről hullott le a lepel.
1626678000

Nem spórolnak a The Last of Us-sorozaton

Noha az HBO-ról senki nem feltételezné, hogy garasoskodik, ha a sorozatairól van szó, jó tudni, hogy a The Last of Ust sem fogják pénzügyileg elhanyagolni. Egy kanadai művészszakszervezet szerint jókora összeget szánnak minden epizódra.