Resident Evil: Revelations 2 PC, PS3, PS4, Vita, X360, XBOXONE

Az old school hagyományokra építkező Resident Evil is kap egy folytatást.
Típus: Akció, túlélőhorror, Zombis

RE: Revelations 2 - online Raid a hónap végén

A Capcom még az első epizód megjelenése előtt azt mondta, hogy a Raid mód online kooperatív variánsa csak az utolsó epizód után élesedik, most azonban megvan a pontos dátum. Szerencsére nincs szó csúszásról.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, mi pedig szokásunkhoz híven összegyűjtöttük őket egyetlen listába. A fő attrakció természetesen a Visceral következő nagy dobása, a Battlefield: Hardline lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrű hétnek nézünk elébe, jóllehet inkább a már megjelent címek DLC-iből, portjaiból és újrahangszerelt kiadásaiból válogathatunk majd. Természetesen most is összeszedtünk nektek mindent egy listába.

RE: Revelations 2 - teaseren a harmadik rész

Rövidke teaser trailer érkezett a Resident Evil: Revelations 2 harmadik részéhez. Az epizodikusan megjelenő játék utolsó előtti része jövő hét kedden jelenik meg. Vigyázat, a videó spoilert tartalmazhat!

Resident Evil: Revelations 2 - itt a második epizód

Elérhető a Resident Evil: Revelations 2 második epizódja PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Ennek örömére most belenézhetünk a folytatásba egy videó és néhány screenshot segítségével.

RE: Revelations 2 - megjött a hivatalos co-op PC-re

A Resident Evil: Revelations 2 immáron hivatalosan is támogatja az offline kooperatív módot PC-n. Noha a rajongók már előálltak egy ideiglenes megoldással, a Capcom saját kezűleg is pótolta a hiányosságot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár igazán ütős megjelenés ezen a héten nem lesz, azért sok érdekesség kerül majd boltokba, ami megérdemelheti a figyelmeteket: a gördeszkázás és a náci zombik szerelmesei is figyeljenek.

RE: Revelations 2 - mégis van PC-n offline co-op

Sokan meglepődve tapasztalták, hogy a RE: Revelations 2 PC-s verziója nem támogatja az osztott képernyős kooperatív módot. Ezúttal is lelkes modderek siettek a játékosok segítségére, így már itt is elérhető az offline co-op.

Resident Evil: Revelations 2 - traileren a folytatás

Szerdán jelent meg a Resident Evil: Revelations 2 első epizódja, ám a Capcom jóvoltából belenézhetünk a folytatásba is egy előzetes segítségével. Tovább gyűrűzik a történet és új szereplőkkel ismerkedhetünk meg.

Elrajtolt az új Resident Evil, itt a launch trailer

Tegnap óta tölthető a Resident Evil: Revelations 2 első epizódja, ennek apropóján befutott a játék launch trailere is néhány screenshot társaságában. A folytatás jövő héten érkezik.