Resident Evil: Revelations 2 PC, PS3, PS4, Vita, X360, XBOXONE

Az old school hagyományokra építkező Resident Evil is kap egy folytatást.
Típus: Akció, túlélőhorror, Zombis

Spoileres, japán nyelvű traileren a Revelations 2

Jövő héten mutatkozik be az epizódokra szabdalt Resident Evil: Revelations második részének első felvonása, így a közelgő premier alkalmából érkezett egy új, mindegyik részből jeleneteket villantó kedvcsináló.

Resident Evil: Revelations 2 - traileren a főszereplők

Két trailert is kapott a megjelenés előtt álló Resident Evil: Revelations 2, melyekben a két főszereplőt, Claire Redfieldet és Barry Burtont láthatjuk, ahogy felveszik a harcot a rémségekkel.

Mikrotranzakciók a Resident Evil: Revelations 2-ben

A megjelenés előtt nem árt néhány aprósággal tisztában lenni a Resident Evil: Revelations 2 esetében. A korábbi szóbeszédeknek megfelelően, tényleg lesznek mikrotranzakciók a játékban, de korántsem tolakodó formában.

RE: Revelations 2 - részletek a Raid Mode-ról

A Resident Evil: Revelations-ben megismert Raid Mode visszatér a folytatásban is. Rengeteg pálya és karakter lesz már elérhető az első epizódban is, azonban az online harcokhoz meg kell várni az utolsó rész megjelenését.

Augusztusban forgatják az új Resident Evil-filmet

Mint ismert, Milla Jovoich terhessége miatt késett a Resident Evil: The Final Chapter forgatása. Nos, jó hír, hogy a színésznő hamarosan leadja a felszedett kilókat, így augusztusban végre pöröghetnek a kamerák.

Resident Evil: Revelations 2 - Videón az ellenfelek

Kíváncsi vagy, hogy milyen undorító szörnyekkel kell majd szembeszállnunk, ha szeretnénk túlélni a Resident Evil: Revelations 2 könnyűnek közel sem nevezhető kalandját? Katt, s lesd meg, mi is vár majd Rád.

Egy hetet csúszik a Resident Evil: Revelations 2

A Capcom szólt, hogy a Resident Evil: Revelations 2 mégsem jelenik meg a tervezett időpontban. Szerencsére csak egy hetet csúszik a túlélőhorror, azt a pár napot további optimalizálásra fordítják a készítők.

Resident Evil: Revelations 2 - néhány ismeretlen arc

Új képeket kaptunk a február közepén rajtoló Resident Evil: Revelations második részéről, ezek a játék új ellenfeleit mutatják be. Egyelőre nem tűnnek túl barátságosnak, valószínűleg amúgy sem lesznek azok.

Resident Evil: Revelations 2 - Itt az angol intró

A hét második felében futott be a Resident Evil: Revelations 2 japán nyelvű nyitóanimációja. Most itt a lehetőség, hogy angolul is meghallgassuk a játék kezdeti felütését, így még többet megtudva a játék alapszituációjáról.

Befutott a Resident Evil: Revelations 2 intrója

Nem sokáig lehet eltitkolni az igazságot. Mi szabadítottuk a bajt a világra, a vírus elszabadult. Ha nem tudsz várni a megjelenésig, most megnézheted a Resident Evil: Revelations 2 hatásos nyitóanimációját.