Resident Evil: Revelations 2 PC, PS3, PS4, Vita, X360, XBOXONE

Az old school hagyományokra építkező Resident Evil is kap egy folytatást.
Típus: Akció, túlélőhorror, Zombis

RE: Revelations 2 - PC-n nincs offline co-op

A mai naptól érhető el a Resident Evil: Revelations 2 első epizódja, aminek PC-s változatáról azonban csak most derült ki, hogy sem a kampánya, sem a Raid módja nem támogatja az offline kooperatív mókázást.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha még nem unod a zombis témát, nem tudsz betelni a Dragon Ball-lal és a felújított űrcsatáktól sem ráz ki a hideg, szép napok várnak rád: íme, a hét játékmegjelenései és filmpremierei.

Spoileres, japán nyelvű traileren a Revelations 2

Jövő héten mutatkozik be az epizódokra szabdalt Resident Evil: Revelations második részének első felvonása, így a közelgő premier alkalmából érkezett egy új, mindegyik részből jeleneteket villantó kedvcsináló.

Resident Evil: Revelations 2 - traileren a főszereplők

Két trailert is kapott a megjelenés előtt álló Resident Evil: Revelations 2, melyekben a két főszereplőt, Claire Redfieldet és Barry Burtont láthatjuk, ahogy felveszik a harcot a rémségekkel.

Mikrotranzakciók a Resident Evil: Revelations 2-ben

A megjelenés előtt nem árt néhány aprósággal tisztában lenni a Resident Evil: Revelations 2 esetében. A korábbi szóbeszédeknek megfelelően, tényleg lesznek mikrotranzakciók a játékban, de korántsem tolakodó formában.

RE: Revelations 2 - részletek a Raid Mode-ról

A Resident Evil: Revelations-ben megismert Raid Mode visszatér a folytatásban is. Rengeteg pálya és karakter lesz már elérhető az első epizódban is, azonban az online harcokhoz meg kell várni az utolsó rész megjelenését.

Augusztusban forgatják az új Resident Evil-filmet

Mint ismert, Milla Jovoich terhessége miatt késett a Resident Evil: The Final Chapter forgatása. Nos, jó hír, hogy a színésznő hamarosan leadja a felszedett kilókat, így augusztusban végre pöröghetnek a kamerák.

Resident Evil: Revelations 2 - Videón az ellenfelek

Kíváncsi vagy, hogy milyen undorító szörnyekkel kell majd szembeszállnunk, ha szeretnénk túlélni a Resident Evil: Revelations 2 könnyűnek közel sem nevezhető kalandját? Katt, s lesd meg, mi is vár majd Rád.

Egy hetet csúszik a Resident Evil: Revelations 2

A Capcom szólt, hogy a Resident Evil: Revelations 2 mégsem jelenik meg a tervezett időpontban. Szerencsére csak egy hetet csúszik a túlélőhorror, azt a pár napot további optimalizálásra fordítják a készítők.

Resident Evil: Revelations 2 - néhány ismeretlen arc

Új képeket kaptunk a február közepén rajtoló Resident Evil: Revelations második részéről, ezek a játék új ellenfeleit mutatják be. Egyelőre nem tűnnek túl barátságosnak, valószínűleg amúgy sem lesznek azok.