Resident Evil: Revelations 2 PC, PS3, PS4, Vita, X360, XBOXONE

Az old school hagyományokra építkező Resident Evil is kap egy folytatást.
Típus: Akció, túlélőhorror, Zombis

A heti galériafrissítés

A hétvége két jeles eseménytől volt hangos, a The Game Awards és a PlayStation huszadik szülinapjának apropóján tartott buliról egy raklapnyi ropogós screenshotot zsákoltunk be. Csak a nagyágyúkra koncentrálunk.

Futtottak még a PlayStation Experience-en

A fontosabb címeken kívül számos kisebb indie játék érkezik PS4-re és PS Vitára. Ebben a hírünkben szépen csokorba szedtük az összes érdekes bejelentést Las Vegasból. A handheldesek jól figyeljenek!

Megjelenési dátumot kapott a RE: Revelations 2

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Resident Evil: Revelations 2 mind a négy epizódja, ami akár dobozos formában is beszerezhető lesz majd. Az első felvonás február 18-án debütál.

Csapatmunka a Resident Evil: Revelations 2-ben

Nem lehet azt mondani a Capcomra, hogy szűken méri a gameplay videókat, most rögtön kettőt is kaptunk a Resident Evil: Revelations 2-ről, amelyek főhőseink kooperatív mozdulataira és a csapatmunkára koncentrálnak.

Nézzünk bele a Resident Evil: Revelations 2-be!

A Capcom megmutatta, hogyan irányítjuk a karaktereket a Resident Evil: Revelations 2-ben, illetve a harcrendszert is megcsodálhatjuk mozgás közben, pluszban az eszköztárunk használatáról is lehull a fátyol a következő videóban.

Három játszható karakter az új Resident Evilben?

Ha hihetünk a Resident Evil: Revelations 2 ESRB-adatlapjának, a játékban három játszható karakter is lesz - eddig kettőről tudtunk. A Capcom valószínűleg nem véletlenül nem beszélt a harmadik szereplőről - spoilerveszély!

A heti galériafrissítés

Az őszi szünet véget ért, ám a játékkiadók már a karácsonyi dömpingre készülnek. Ebből kifolyólag nem is szűkölködünk friss képekben, lesz itt Primal Carnage, Dragon Age: Inquisition és Assassin's Creed: Unity is.

Tíz percig mozog a Resident Evil: Revelations 2

Az elsőként kézikonzolokon megjelent előd alaposan kinőtte magát, a folytatás már kapásból nagygépeken landol a következő év elején. Ezúttal a tíz perc gameplayt mutatunk a klasszikus mechanikát használó túlélőhorrorról.

Heti hírösszefoglaló - 42. hét

PC-re is jön az Assassin's Creed: Rogue, megjelent a The Evil Within, késik a Project CARS és jön a Google konzolja, a Nexus Player. Ja igen, és készül az egyik legelvetemültebb shooter a játékipar történetében: a Hatred.

Resident Evil: Revelations 2 - megvan a dátum?

A PlayStation Store-ban már napra pontos megjelenési dátum szerepel a Resident Evil: Revelations 2 adatlapján, és bár a Capcom nem volt hajlandó megerősíteni azt, még nem is szedette le a Sony illetékeseivel.