Resident Evil: Revelations 2 PC, PS3, PS4, Vita, X360, XBOXONE

Az old school hagyományokra építkező Resident Evil is kap egy folytatást.
Típus: Akció, túlélőhorror, Zombis

Resident Evil: Revelations 2 - Itt az angol intró

A hét második felében futott be a Resident Evil: Revelations 2 japán nyelvű nyitóanimációja. Most itt a lehetőség, hogy angolul is meghallgassuk a játék kezdeti felütését, így még többet megtudva a játék alapszituációjáról.

Befutott a Resident Evil: Revelations 2 intrója

Nem sokáig lehet eltitkolni az igazságot. Mi szabadítottuk a bajt a világra, a vírus elszabadult. Ha nem tudsz várni a megjelenésig, most megnézheted a Resident Evil: Revelations 2 hatásos nyitóanimációját.

A heti galériafrissítés

A hétvége két jeles eseménytől volt hangos, a The Game Awards és a PlayStation huszadik szülinapjának apropóján tartott buliról egy raklapnyi ropogós screenshotot zsákoltunk be. Csak a nagyágyúkra koncentrálunk.

Futtottak még a PlayStation Experience-en

A fontosabb címeken kívül számos kisebb indie játék érkezik PS4-re és PS Vitára. Ebben a hírünkben szépen csokorba szedtük az összes érdekes bejelentést Las Vegasból. A handheldesek jól figyeljenek!

Megjelenési dátumot kapott a RE: Revelations 2

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Resident Evil: Revelations 2 mind a négy epizódja, ami akár dobozos formában is beszerezhető lesz majd. Az első felvonás február 18-án debütál.

Csapatmunka a Resident Evil: Revelations 2-ben

Nem lehet azt mondani a Capcomra, hogy szűken méri a gameplay videókat, most rögtön kettőt is kaptunk a Resident Evil: Revelations 2-ről, amelyek főhőseink kooperatív mozdulataira és a csapatmunkára koncentrálnak.

Nézzünk bele a Resident Evil: Revelations 2-be!

A Capcom megmutatta, hogyan irányítjuk a karaktereket a Resident Evil: Revelations 2-ben, illetve a harcrendszert is megcsodálhatjuk mozgás közben, pluszban az eszköztárunk használatáról is lehull a fátyol a következő videóban.

Három játszható karakter az új Resident Evilben?

Ha hihetünk a Resident Evil: Revelations 2 ESRB-adatlapjának, a játékban három játszható karakter is lesz - eddig kettőről tudtunk. A Capcom valószínűleg nem véletlenül nem beszélt a harmadik szereplőről - spoilerveszély!

A heti galériafrissítés

Az őszi szünet véget ért, ám a játékkiadók már a karácsonyi dömpingre készülnek. Ebből kifolyólag nem is szűkölködünk friss képekben, lesz itt Primal Carnage, Dragon Age: Inquisition és Assassin's Creed: Unity is.

Tíz percig mozog a Resident Evil: Revelations 2

Az elsőként kézikonzolokon megjelent előd alaposan kinőtte magát, a folytatás már kapásból nagygépeken landol a következő év elején. Ezúttal a tíz perc gameplayt mutatunk a klasszikus mechanikát használó túlélőhorrorról.