Resident Evil: Revelations 2 PC, PS3, PS4, Vita, X360, XBOXONE

Az old school hagyományokra építkező Resident Evil is kap egy folytatást.
Típus: Akció, túlélőhorror, Zombis

Heti hírösszefoglaló - 42. hét

PC-re is jön az Assassin's Creed: Rogue, megjelent a The Evil Within, késik a Project CARS és jön a Google konzolja, a Nexus Player. Ja igen, és készül az egyik legelvetemültebb shooter a játékipar történetében: a Hatred.

Resident Evil: Revelations 2 - megvan a dátum?

A PlayStation Store-ban már napra pontos megjelenési dátum szerepel a Resident Evil: Revelations 2 adatlapján, és bár a Capcom nem volt hajlandó megerősíteni azt, még nem is szedette le a Sony illetékeseivel.

Resident Evil - jön a tévésorozat

Habár augusztusban már híreztünk egy, a Resident Evil alapján készülő tévésorozatról, most egy másik forrásból arról hallottunk, hogy a Resident Evil-filmek készítői is belevágnának egy hasonló projektbe.

Tizennyolc perc a Resident Evil: Revelations 2-vel

A Capcom szép adag Resident Evil: Revelations 2 játékmenettel látta el a Tokyo Game Show nézőit ezen a hétvégén, melyből egy tizennyolc perces darabot azoknak is felöltöttek, akik nem tudtak jelen lenni a rendezvényen.

(Múlt) heti hírösszefoglaló - 37. hét

Beindult az őszi játékdömping: kaptunk a múlt héten FIFA 15 demót, megtudtuk, mikor is érkezik a PC-s és next-gen konzolos GTA V, megjelent a Destiny és emellett egy raklap trailer is érkezett az ősszel megjelenő címekből.

Frissítve: Epizodikusan jön a RE: Revelations 2

A Capcom bejelentése szerint epizodikusan fog megjelenni a jövőre érkező Resident Evil: Revelations 2. Nem kell megijedni, nem kell majd hónapokat várni egy-egy új részre: a négy epizód négy hét alatt fut be - videóval frissítve!

Resident Evil: Revelations 2 - új részletek és képek

A hétvégén már olvashattatok pár infót a közelgő Resident Evil: Revelations 2-ről, de időközben még több részlet befutott a PC-re és konzolokra érkező túlélőhorrorról, illetve rátettük a mancsunkat az első szkenekre is.

Heti hírösszefoglaló - 36. hét

Magyarországra ért az Xbox One, jön a PC-s Ryse, ingyenes lett a mobilos Assassin's Creed: Pirates és még sok minden más is történt szeptember első hetében, melyről bővebben az eheti összefoglalóban találtok információkat.

Resident Evil: Revelations 2 - az első részletek

A novemberi GamesMaster magazinból derült fény pár részletre az új Resident Evil-epizód kapcsán. Többek között megtudtuk, kik lesznek a főszereplők, hol lesz a játék helyszíne, és hogy a kooperatív mód is visszatér.

Hivatalos a Resident Evil: Revelations 2

A Sony ma tartotta meg a Tokyo Game Showra bemelegítő konferenciáját, itt jelentette be hivatalosan is a Capcom, hogy készül a Resident Evil: Revelations második része. Jövőre érkezik.