Firewatch PC, PS4, XBOXONE

Belső nézetes kalandjáték, amely egy rejtélyes történetre épül.

Februárban jön a Firewatch

A Campo Santo megerősítette, hogy jövő februárban érkezik Windowsra, Macre és PS4-re a Firewatch. A felfedezésre épülő játékban titokzatos események veszik kezdetüket a bozóttűzzel sújtott vadonban.

E3 2015: PS4-re is megjelenik a Firewatch

A független Campo Santo alkotása PlayStation 4-en is tiszteletét teszi. A belső nézetből játszható címben egy vadőrt irányítunk, ám túránk váratlan fordulatot vesz, mikor egy kiterjedt tűzvésszel kell szembenéznünk.

E3 2015: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Lefekvés előtt egy kiadós PlayStation-konferenciával, illetve annak liveblogolásával búcsúzunk tőletek, méghozzá a szokásos menetrend szerint. Itt kommentálunk és fordítunk, a streamet pedig a másik hírünkben találjátok.

17 perc a Firewatchból

A Firewatch még a tavalyi PAX Prime-on mutatkozott be, most pedig megkaptuk belőle az első hosszabb gameplay videót is, amiben hősünk, Henry egyik küldetését vehetjük szemügyre.

Firewatch - (nem annyira) egyedül a vadonban

Noha a Campo Santo kalandjátéka még márciusban mutatkozott be, az első részletekre és előzetesre a hétvégi PAX Prime-ig kellett várni. Rejtélyes történetre igen, fegyverre viszont nem igazán számíthatsz majd.