Firewatch PC, PS4, XBOXONE

Belső nézetes kalandjáték, amely egy rejtélyes történetre épül.

Holnap indul a Game Pass Core - nézzük, mivel játszhatnak majd az előfizetők!

Az Xbox Live Gold utódja, a Game Pass Core holnap végre bontogatni kezdi a szárnyait: a Microsoft lerántotta a leplet az előfizetők számára elérhető játékok listájáról!

Lássuk, milyen játékok landolnak még augusztusban az Xbox Game Passbe!

Hónap közepe van, ami azt jelenti, hogy a következő hetekben újabb játékhullám érkezik az Xbox Game Pass katalógusába. A főfogás kicsit véres lesz, cserébe viszont nagyon friss.

GC 2023: Augusztus végén jön a Panic Games Showcase

Az indie kiadónál úgy gondolták, hogy tartanak egy rövid bemutatót a készülőben lévő játékaikról, a műsor augusztus utolsó keddjén rendezik majd meg.

Ezekkel a címekkel zárja a decembert a Game Pass

December második felében sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass és a PC Game Pass előfizetői. A Firewatch, a Lake, a The Gunk és a Mortal Kombat 11 is helyet kapott az újdonságok között.

Újra sínen a Firewatch-film

A Campo Santo már 2016 óta azt tervezi, hogy filmvászonra viszi a Firewatch történetét, most pedig úgy tűnik, ismét sínre került a projekt. Az ötletet a Snoot Entertainment filmgyára karolta fel.

Bajban van a Firewatch készítőinek új játéka?

A Firewatchért felelős Campo Santo csapata még 2017-ben mutatta be az In the Valley of Gods című játékát. A projekt körül azonban nagy a csönd és több, a játék készülésére utaló jelet is eltüntettek az internetről.

Firewatch - dátumot kapott a Switch-verzió

A remek narratív struktúrának, a varázslatos atmoszférának és az egyedi látványvilágnak köszönhetően a Campo Santo stúdió fejlesztői komoly sikereket értek el a Firewatch alkotásukkal, melyet pár hét múlva Switchen is élvezhetünk.

Tízéves a GOG, szavazz az ingyenes játékra!

A digitális áruház idén ünnepli tizedik születésnapját. Az ajándékot persze mi kapjuk, október 4-ig kell megszavaznunk, hogy melyik játékot fogadnánk el ingyen a Firewatch, a Shadow Warrior 2 és a Superhot közül. Siessetek!

A Valve-hoz csatlakozik a Firewatch csapata

A videojátékóriás felvásárolta a Campo Santo fejlesztőstúdiót. A tizenkét fős team továbbra is játékfejlesztéssel fog foglalkozni, és tovább dolgozhatnak majd a jelenlegi projektjükön is.

Nintendo Switch-re költözik a Firewatch

A játék hivatalos oldalán található legfrissebb bejegyzésből derült ki, hogy a Campo Santo sétaszimulátora, a Firewatch Nintendo Switch-re költözik. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor.