Firewatch PC, PS4, XBOXONE

Belső nézetes kalandjáték, amely egy rejtélyes történetre épül.

Firewatch - hamarosan itt az xboxos változat

A Campo Santo bejelentette, hogy szeptember végén érkezik Xbox One-ra a Firewatch, ráadásul két új funkciót kapnak az új és a meglévő játékosok. Részt vehetünk egy "audiotúrán", és jön a free-roam mód is.

Félmilliónál tart a Firewatch

Örömmel jelentette be a Firewatch kiadója, a Panic, hogy a játékból nagyjából félmillió példányt adtak el az első hónapban. Ez remek hír, főleg egy olyan kis fejlesztőcsapat számára, mint a Campo Santo.

Firewatch - térkép nélkül ne indulj sehova!

Ha autentikusabbá vagy közösségi élménnyé tennéd a Firewatch erdei bóklászását, van egy jó hírünk: a fejlesztők kinyomtathatóvá tették a játékbeli térképet, így többen is belevághattok a kalandba.

Firewatch teszt

Az ember hajlamos a természetbe menekülni, ha élete vakvágányra téved. Henry is felejteni próbál, ezért elvállal egy magányos vadőri munkát a festői szépségű Wyomingban. A baj persze csőstől jön.

Firewatch - megkaphatod az ingame fotóidat

Ma jelent meg a Campo Santo belső nézetű kalandjátéka, a Firewatch. Ha a PC-s verziót választod, akkor egy exkluzív fotónyomtatási szolgáltatásra is befizethetsz: a játékban exponált képeidet elküldik neked.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe, szerencsére azonban az igazán ígéretes címek nyomott áron futnak, így akár több vétel is beleférhet a napokban. Buggyval csapatjuk a Dying Light DLC-jében, és végre Yarny kalandjaiba is beleugorhatunk.

Életképek a Firewatchból

Négy rövid kedvcsinálóval gazdagodott a Firewatch, és bár egyik sem túlzottan eseménydús, mégis, nagyjából jól bemutatják, hogy mire számíthatunk a játékban: felfedezünk és közben folyamatosan szövegelünk.

Firewatch - ne számítsunk hosszú játékidőre

A Campo Santo dizájnere, Nels Anderson a WCCF Techen tartott előadásán elárulta, nagyjából 5-6 órás játékidőt ígér majd a Firewatch, amihez egyelőre nem terveznek VR-támogatást.

Firewatch - folytatódik a kaland

Kaptunk még egy gameplay videót a Firewatchhoz, és szerencsénkre ez sem lett rövid, tizenhét percen keresztül nézegethetjük a Campo Santo ígéretes kalandjátékát.

Firewatch - az első húsz perc

A GameSpot jóvoltából ismét mozgás közben leshetjük meg a Campo Santo felfedezésre épülő, titkokban gazdag játékát, a Firewatchot, ami jövő februárban mutatkozik be.