Firewatch PC, PS4, XBOXONE

Belső nézetes kalandjáték, amely egy rejtélyes történetre épül.
Típus: Kaland

Firewatch - megkaphatod az ingame fotóidat

Ma jelent meg a Campo Santo belső nézetű kalandjátéka, a Firewatch. Ha a PC-s verziót választod, akkor egy exkluzív fotónyomtatási szolgáltatásra is befizethetsz: a játékban exponált képeidet elküldik neked.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe, szerencsére azonban az igazán ígéretes címek nyomott áron futnak, így akár több vétel is beleférhet a napokban. Buggyval csapatjuk a Dying Light DLC-jében, és végre Yarny kalandjaiba is beleugorhatunk.

Életképek a Firewatchból

Négy rövid kedvcsinálóval gazdagodott a Firewatch, és bár egyik sem túlzottan eseménydús, mégis, nagyjából jól bemutatják, hogy mire számíthatunk a játékban: felfedezünk és közben folyamatosan szövegelünk.

Firewatch - ne számítsunk hosszú játékidőre

A Campo Santo dizájnere, Nels Anderson a WCCF Techen tartott előadásán elárulta, nagyjából 5-6 órás játékidőt ígér majd a Firewatch, amihez egyelőre nem terveznek VR-támogatást.

Firewatch - folytatódik a kaland

Kaptunk még egy gameplay videót a Firewatchhoz, és szerencsénkre ez sem lett rövid, tizenhét percen keresztül nézegethetjük a Campo Santo ígéretes kalandjátékát.

Firewatch - az első húsz perc

A GameSpot jóvoltából ismét mozgás közben leshetjük meg a Campo Santo felfedezésre épülő, titkokban gazdag játékát, a Firewatchot, ami jövő februárban mutatkozik be.

Februárban jön a Firewatch

A Campo Santo megerősítette, hogy jövő februárban érkezik Windowsra, Macre és PS4-re a Firewatch. A felfedezésre épülő játékban titokzatos események veszik kezdetüket a bozóttűzzel sújtott vadonban.

E3 2015: PS4-re is megjelenik a Firewatch

A független Campo Santo alkotása PlayStation 4-en is tiszteletét teszi. A belső nézetből játszható címben egy vadőrt irányítunk, ám túránk váratlan fordulatot vesz, mikor egy kiterjedt tűzvésszel kell szembenéznünk.

E3 2015: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Lefekvés előtt egy kiadós PlayStation-konferenciával, illetve annak liveblogolásával búcsúzunk tőletek, méghozzá a szokásos menetrend szerint. Itt kommentálunk és fordítunk, a streamet pedig a másik hírünkben találjátok.

17 perc a Firewatchból

A Firewatch még a tavalyi PAX Prime-on mutatkozott be, most pedig megkaptuk belőle az első hosszabb gameplay videót is, amiben hősünk, Henry egyik küldetését vehetjük szemügyre.