Firewatch PC, PS4, XBOXONE

Belső nézetes kalandjáték, amely egy rejtélyes történetre épül.
Típus: Kaland

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei!

Harmincnegyedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, az elmúlt év játékai összesen huszonhat kategóriában mérethették meg magukat. Az év játéka a Dark Souls harmadik része lett.

TGA 2016: Itt vannak a jelöltek

December 1-jén újra megrendezik a The Game Awardsot, ahol a szakma díjazza a legjobb játékokat és fejlesztőket. Idén összesen 63 játékot jelöltek különböző kategóriákban - a legtöbb jelölést a Sony címei kapták.

Dobozos kiadást kap a Firewatch

A Limited Run Gamesszel kötött megállapodásnak hála dobozos kiadást kap a Firewatch PlayStation 4-en. A lemezes változat azonban csak limitált mennyiségben lesz elérhető.

Mozifilm készül a Firewatchból

Keresve sem találnánk jobb filmes alapot a Firewatchnál, hiszen a Campo Santo belső nézetes címe roppant erős narratívával volt megáldva. A készítők a minap partnerséget kötöttek a Good Universe hollywoodi céggel.

Csúszik az xboxos Firewatch

Pedig annyira közel volt! Amerikában már kapható a játék xboxos átirata, az európaiaknak és az ausztráloknak azonban még várni kell rá néhány napot. A korhatár-besorolásnál jött közbe valami bibi.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékőrület, igaz, ezúttal mérsékeltebb tempóban iparkodtak a kiadók és a fejlesztőcégek. Kiegészül a Destiny, folytatódik a Batman, és a kosárlabda-rajongók is melegíthetik a kontrollereiket.

Firewatch - hamarosan itt az xboxos változat

A Campo Santo bejelentette, hogy szeptember végén érkezik Xbox One-ra a Firewatch, ráadásul két új funkciót kapnak az új és a meglévő játékosok. Részt vehetünk egy "audiotúrán", és jön a free-roam mód is.

Félmilliónál tart a Firewatch

Örömmel jelentette be a Firewatch kiadója, a Panic, hogy a játékból nagyjából félmillió példányt adtak el az első hónapban. Ez remek hír, főleg egy olyan kis fejlesztőcsapat számára, mint a Campo Santo.

Firewatch - térkép nélkül ne indulj sehova!

Ha autentikusabbá vagy közösségi élménnyé tennéd a Firewatch erdei bóklászását, van egy jó hírünk: a fejlesztők kinyomtathatóvá tették a játékbeli térképet, így többen is belevághattok a kalandba.

Firewatch teszt

Az ember hajlamos a természetbe menekülni, ha élete vakvágányra téved. Henry is felejteni próbál, ezért elvállal egy magányos vadőri munkát a festői szépségű Wyomingban. A baj persze csőstől jön.