Borderlands Online Mobil, PC

Kína-exkluzív játékot kap a Borderlands-sorozat.
1613116800

Jack Black lesz Claptrap a Borderlands-filmben

Folyamatosan csepegteti a Lionsgate a Borderlands-film színészgárdájának neveit, most éppen azt tudtuk meg, hogy a rajongók kedvencét, Claptrapet Jack Black szólaltatja majd meg.
1612886400

Jamie Lee Curtis is szerepel a Borderlands-filmben

Újabb névvel bővült a Borderlands-mozi színészgárdája: a Collider hivatalos forrásból származó értesülései szerint Jamie Lee Curtis is szerepet kapott a looter-shooter adaptációjában.
1461762000

Forgatókönyvírót kapott a Borderlands-film

A filmjeivel mostanában sorra bukó Lionsgate-nek nagy szüksége van már egy átütő sikerre, így jó hír, hogy a korábban már pletykált Borderlands-film sínre került, és már forgatókönyvírót is kapott.
1446904800

Grand Theft Auto Online - 8 millió játékos hetente

A Take-Two is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, ez a cég is várakozásokon felül teljesített az elmúlt negyedévben. Úgy néz ki, a legtöbb piaci szereplő túlzottan szkeptikus volt az utóbbi időszakkal szemben.
1440842400

Film készül a Borderlands alapján

A Fassbender-féle Assassin's Creeed első képe után következzen egy másik filmes hír, amely fontos lehet a játékosok számára: úgy néz ki, hogy a mozivásznakra költözik a Borderlands-sorozat.
1418058900

Bemutatkozik a Borderlands Online

Alig jelent meg a Borderlands: The Pre-Sequel!, máris itt a következő Borderlands-bejelentés: igaz, a Borderlands Online kizárólag Kínában lesz elérhető, ne is nagyon sóvárogjunk utána.