Vampyr PC, PS4, XBOXONE

Jonathan Reid orvosként lett vámpír, a spanyolnátha pedig Londonban tombol. Megannyi nehéz döntést kell meghoznia hősünknek.
1554919200

Vampyr - túl az egymillión

A Focus Home Interactive és a Dontnod Entertainment hivatalosan is bejelentette, hogy az együttműködésükből születő első játék átlépte az egymillió példányos eladási mérföldkövet.
1554894000

Újra együtt a Dontnod és a Focus Home Interactive

Ismét valami közösbe vágnak a Dontnod fejlesztői és a Focus Home Interactive kiadói csapata. A két vállalat korábban a Vampyr kapcsán kollaborált, az itt kiépített kapcsolat pedig jövedelmezőnek bizonyult.
1554298227

Két bejelentetlen játékon is dolgozik a Dontnod

Egy sajtólevélben összegezte tavalyi pénzügyi esztendejét a Dontnod, de már a jövőt illetően is elhintettek pár érdekességet. Többek között azt is, hogy két, eddig be nem jelentett játékon is dolgoznak.
1553104800

Újabb hat cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tempósan bővül az Xbox Game Pass felhozatala, a következő két hétben még öt játékot kapunk, és áprilisra is belengetett egy újabb címet a Microsoft. Holnap a Deus Ex: Mankind Divided és a What Remains of Edith Finch lesz terítéken.
1540911630

Elindult a halloweeni vásár a Steamen és a GOG-on

A következő napokban feltűnően sok töklámpás keresztezi az utunkat, vámpírok, zombik és kísértetek törnek az életünkre. A két legnépszerűbb PC-s digitális áruház is akciózik, így most olcsón juthatunk remek horrorjátékokhoz.
1540555222

Nintendo Switchre is jön a Vampyr

Miután az eredeti platformokon meggyőző sikert aratott a Dontnod vámpíros címe, nincs akadálya a Switch-verziónak. Ezt maga a kiadó erősítette meg a legfrissebb pénzügyi jelentésében. Konkrét dátummal még nem szolgálhatunk.
1539264600

Nyilvános teszten a Vampyr-magyarítás

Mindig is szeretted a történetközpontú játékokat, de hadilábon álltál az angollal? Régóta belevágnál a Vampyr végigjátszásába, de hiányzik a magyar nyelv? Nos, jó hírünk van a számodra! Végre tölthető a Vampyr magyarításának első verziója.
1537776001

Vampyr - a héten jönnek az új nehézségi szintek

A Focus Home Interactive megerősítette, hogy a nyár elején bemutatott két új nehézségi szint ezen a héten érkezik egy friss javítás kíséretében. Így most sokkal jobban skálázódik majd a kihívás.
1534525447

Sorozat készülhet a Vampyr alapján

A Dontnod játékaiban mindig is központi szerepet kapott a történet és az atmoszféra, melyeket adott esetben a televízió képernyőjére is remekül át lehet ültetni. Nem csoda, hogy a Fox 21 máris bejelentkezett a filmes jogokért.
1532793600

Két új nehézségi szintet kap a Vampyr

A Vampyr egyértelmű mintapéldája az olyan játékoknak, melyek nehézségi szintje kizárólag a játékostól függ. A nyár folyamán azonban a Dontnod két választható opcióval bővíti majd a vámpíros kalandot, ezzel választ adva jópár játékos gondjaira.