Vampyr PC, PS4, XBOXONE

Jonathan Reid orvosként lett vámpír, a spanyolnátha pedig Londonban tombol. Megannyi nehéz döntést kell meghoznia hősünknek.

Újra együtt a Dontnod és a Focus Home Interactive

Ismét valami közösbe vágnak a Dontnod fejlesztői és a Focus Home Interactive kiadói csapata. A két vállalat korábban a Vampyr kapcsán kollaborált, az itt kiépített kapcsolat pedig jövedelmezőnek bizonyult.

Két bejelentetlen játékon is dolgozik a Dontnod

Egy sajtólevélben összegezte tavalyi pénzügyi esztendejét a Dontnod, de már a jövőt illetően is elhintettek pár érdekességet. Többek között azt is, hogy két, eddig be nem jelentett játékon is dolgoznak.

Újabb hat cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tempósan bővül az Xbox Game Pass felhozatala, a következő két hétben még öt játékot kapunk, és áprilisra is belengetett egy újabb címet a Microsoft. Holnap a Deus Ex: Mankind Divided és a What Remains of Edith Finch lesz terítéken.

Elindult a halloweeni vásár a Steamen és a GOG-on

A következő napokban feltűnően sok töklámpás keresztezi az utunkat, vámpírok, zombik és kísértetek törnek az életünkre. A két legnépszerűbb PC-s digitális áruház is akciózik, így most olcsón juthatunk remek horrorjátékokhoz.

Nintendo Switchre is jön a Vampyr

Miután az eredeti platformokon meggyőző sikert aratott a Dontnod vámpíros címe, nincs akadálya a Switch-verziónak. Ezt maga a kiadó erősítette meg a legfrissebb pénzügyi jelentésében. Konkrét dátummal még nem szolgálhatunk.

Nyilvános teszten a Vampyr-magyarítás

Mindig is szeretted a történetközpontú játékokat, de hadilábon álltál az angollal? Régóta belevágnál a Vampyr végigjátszásába, de hiányzik a magyar nyelv? Nos, jó hírünk van a számodra! Végre tölthető a Vampyr magyarításának első verziója.

Vampyr - a héten jönnek az új nehézségi szintek

A Focus Home Interactive megerősítette, hogy a nyár elején bemutatott két új nehézségi szint ezen a héten érkezik egy friss javítás kíséretében. Így most sokkal jobban skálázódik majd a kihívás.

Sorozat készülhet a Vampyr alapján

A Dontnod játékaiban mindig is központi szerepet kapott a történet és az atmoszféra, melyeket adott esetben a televízió képernyőjére is remekül át lehet ültetni. Nem csoda, hogy a Fox 21 máris bejelentkezett a filmes jogokért.

Két új nehézségi szintet kap a Vampyr

A Vampyr egyértelmű mintapéldája az olyan játékoknak, melyek nehézségi szintje kizárólag a játékostól függ. A nyár folyamán azonban a Dontnod két választható opcióval bővíti majd a vámpíros kalandot, ezzel választ adva jópár játékos gondjaira.

Készülőben a Vampyr-honosítás

Egy rajongói projekt keretében a NightVisionSoftware elkezdte elkészíteni a Dontnod vámpíros alkotásának magyar fordítását. A munkálatok jól haladnak, viszont a segítség mindig jól jön.