Vampyr PC, PS4, XBOXONE

Jonathan Reid orvosként lett vámpír, a spanyolnátha pedig Londonban tombol. Megannyi nehéz döntést kell meghoznia hősünknek.
Típus:

Húsz cím, amivel játszanod kell 2018-ban

Remélhetőleg mindenkinek sikerült tisztességeset faragni a backlogján, a héten ugyanis kezdetét veszi az idei játékáradat. Összeszedtünk húsz címet, amivel muszáj lesz játszanod 2018-ban!

Vampyr - így válunk szörnnyé

Megérkezett a múlt héten beharangozott négyrészes Vampyr-websorozat első része, ami ezúttal a játék főhősével, az orvosból vámpírrá változott és ezzel morális kérdőjelek egész sorába belebotló Jonathan Reidet mutatja be.

Négyrészes websorozatot kap a Vampyr

A tavaszi premier már nincs olyan messze, ezért hamarosan következő fokozatra kapcsol a Vampyr marketinggépezete. A készítők egy négyrészes websorozatot indítanak útjára a jövő héten. Ebbe nézhetünk most bele.

A jövő évre csúszik a Vampyr

A Dontnod nem szeretne fércművet kiadni a kezéből, ezért 2018-ra tolta el az akció-szerepjátéka premierjét. Állítása szerint így kompromisszumok nélkül élvezhetjük a londoni spanyolnátha idején játszódó Vampyrt.

GC 2017: Teljesen új IP-n dolgozik a Dontnod

A Bandai Namcóval kötött partnerséget a Life is Strange és a Vampyr fejlesztője. Ennek értelmében egy vadiúj cím készül a franciáknál a japán kiadó bábáskodása mellett. Az első részletek 2018-ban várhatóak.

E3 2017: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2017: Friss jelenetek a Vampyrból

A héten már láthattunk tíz percet a Dontnod vámpíros akció-szerepjátékából, de most új felvételeket mutatunk a viktoriánus korabeli Londonból. Jonathan sötét sikátorok mélyén nyomoz, és nagyon szomjas.

E3 2017: Tíz percig mozog a Vampyr

A Dontnod fejlesztőinek tolmácsolásában most hosszabban is belenézhetünk a Vampyr E3-as demójába. London utcáit járjuk Dr. Jonathan Reiddel, NPC-kkel cseverészünk és persze vért iszunk, mert vámpírok volnánk.

E3 2017: Befutott a Vampyr expós előzetese

Dr. Jonathan Reid. Híres sebész, aki az első világháborút is megjárta, és esküt tett arra, hogy életeket ment. Nem mellesleg pedig vámpír, így a túléléséhez elengedhetetlen a vérszívás.

Ölés nélkül is végigjátszható a Vampyr

Az utóbbi napokban egyre több új részletre derült fény a Dontnod vámpíros videojátékáról, a Vampyrról. Kiderült, hogy döntéseinktől függően négyféle befejezés érhető el, és egyetlen ölés nélkül is végigvihetjük.