Vampyr PC, PS4, XBOXONE

Jonathan Reid orvosként lett vámpír, a spanyolnátha pedig Londonban tombol. Megannyi nehéz döntést kell meghoznia hősünknek.

Sztoriközpontú előzetest kapott a Vampyr

Durván két hónap van még hátra a Life is Strange-et is készítő Dontnod legújabb játékának, a Vampyrnak a megjelenéséig. Ugyan a cím örténete már eddig is ismert volt, a csapat most egy videóban foglalja össze a főbb tudnivalókat.

Ismét akcióban a Vampyr

Rég mutatta meg nyers valóját a Dontnod legújabb játéka, a Vampyr. Miután múlt héten végre kiderült, mikor is jelenik meg a program, a csapat egy hosszabb, hatperces bemutatóban mutatja be, hogyan is állnak a munkálatok.

Már tudjuk, mikor jelenik meg a Vampyr

Mesék a sötétségből címmel megérkezett a Vampyr hetekkel ezelőtt indított websorozatának legújabb epizódja. Ami viszont ennél is fontosabb, végre tudjuk, pontosan melyik napon jelenik majd a Dontnod régóta várt játéka.

Vampyr - barát vagy táplálék?

Menetrendszerűen megérkezett a Vampyr websorozatának harmadik epizódja, amelyben az NPC-ké lesz a főszerep. London polgárai szolgálnak táplálékként, erősebbek leszünk, ha iszunk a vérükből, de ennek súlyos ára van.

Vampyr - sétáljunk egyet Londonban!

Befutott a Vampyr websorozatának második fejezete. Ezúttal is egy gameplay jelenetekkel megtömött fejlesztői videónaplót kaptunk, amely a játék helyszínéül szolgáló Londont mutatja be nekünk.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2018-ban

Remélhetőleg mindenkinek sikerült tisztességeset faragni a backlogján, a héten ugyanis kezdetét veszi az idei játékáradat. Összeszedtünk húsz címet, amivel muszáj lesz játszanod 2018-ban!

Vampyr - így válunk szörnnyé

Megérkezett a múlt héten beharangozott négyrészes Vampyr-websorozat első része, ami ezúttal a játék főhősével, az orvosból vámpírrá változott és ezzel morális kérdőjelek egész sorába belebotló Jonathan Reidet mutatja be.

Négyrészes websorozatot kap a Vampyr

A tavaszi premier már nincs olyan messze, ezért hamarosan következő fokozatra kapcsol a Vampyr marketinggépezete. A készítők egy négyrészes websorozatot indítanak útjára a jövő héten. Ebbe nézhetünk most bele.

A jövő évre csúszik a Vampyr

A Dontnod nem szeretne fércművet kiadni a kezéből, ezért 2018-ra tolta el az akció-szerepjátéka premierjét. Állítása szerint így kompromisszumok nélkül élvezhetjük a londoni spanyolnátha idején játszódó Vampyrt.

GC 2017: Teljesen új IP-n dolgozik a Dontnod

A Bandai Namcóval kötött partnerséget a Life is Strange és a Vampyr fejlesztője. Ennek értelmében egy vadiúj cím készül a franciáknál a japán kiadó bábáskodása mellett. Az első részletek 2018-ban várhatóak.