Vampyr PC, PS4, XBOXONE

Jonathan Reid orvosként lett vámpír, a spanyolnátha pedig Londonban tombol. Megannyi nehéz döntést kell meghoznia hősünknek.
Típus:

Az év végén jön a Vampyr és a Call of Cthulhu

A Vampyr és a Call of Cthulhu megjelenési dátumát is pontosította a Focus Home Interactive, eszerint mindkét játék az év utolsó negyedében futhat be. Már csak abban kell bíznunk, hogy egyik sem csúszik!

Vampyr - a sötétség benned van

Nem lennénk Jonathan Reid helyében! Az egész életét a gyógyításnak szentelte, és most, hogy Londonban tombol a spanyolnátha, nagy szükség van orvosokra. Mivel hősünk vámpír, így legszívesebben kiinná a pácienseinek vérét.

Így harcolunk a Vampyrban

A spanyolnátha sújtotta Londonban Doctor Reidnek nem igazán tetszik a vámpírélet. Hiába vált elátkozott teremtménnyé, valamelyest megpróbál ember maradni. A fejlesztők elárulták, hogyan működik a harc.

15 perces bemutatón a Vampyr

Sajnos nem egy új negyedórás bemutatóról van szó, hiszen az E3-on már láthattuk a Remember Me alkotóinak legújabb produkciójának pre-alfa kedvcsinálóját. Viszont ha akkor lecsúsztál a demóról, akkor itt az idő, hogy bepótold!

E3 2016: Végre akcióban a Vampyr

Látványos és hangulatos trailert már láthattunk a Vampyrról, de az első játékmenet-kedvcsinálóra egészen mostanáig kellett várni. A felvétel negyed órán keresztül demózza a Dontnod új játékát.

E3 2016: PC Gaming Show - LIVEBLOG

Idén sem maradnak dedikált konferencia nélkül a PC-s játékosok. A PC Gaming Showról természetesen élőben blogolunk majd, amit érdemes olvasnod a livestream nézése közben. Így teljes az élmény, ugye?

E3 2016: Idő előtt kikerült a Vampyr trailere

A Dontnod Entertainmentnek sem sikerült bevédenie magát, idő előtt kikerült az internetre a Vampyr E3-as és egyben első valódi trailere. Hősünk, Jonathan Reid kétperces monológja következik.

Vampyr - ölsz vagy gyógyítasz

Nehéz az egyszeri orvos élete Londonban, az úr 1918. évében. Tombol a spanyolnátha, ráadásul hősünk vámpír, ám ő a gyógyításra esküdött fel, így minduntalan nagy dilemmába kerül. Új képeken a Vampyr!

Vampyr - az első ingame képsorok

A gamereactoros kollégák ellátogattak a Dontnod főhadiszállására, ahol vetettek egy pillantást a Vampyr korai változatára. Szerencsére az egészet lekamerázták, így némi ingame felvételt is elcsíphetünk.

Az első screenshotok a Dontnod új játékához

Gőzerővel készül a Remember Me-t és a Life is Strange-et is jegyző Dontnod új játéka, amely az imént megkapta az első screenshotjait. Ilyen lesz a Vampyr huszadik századi Londonja.