Vampyr PC, PS4, XBOXONE

Jonathan Reid orvosként lett vámpír, a spanyolnátha pedig Londonban tombol. Megannyi nehéz döntést kell meghoznia hősünknek.

E3 2017: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2017: Friss jelenetek a Vampyrból

A héten már láthattunk tíz percet a Dontnod vámpíros akció-szerepjátékából, de most új felvételeket mutatunk a viktoriánus korabeli Londonból. Jonathan sötét sikátorok mélyén nyomoz, és nagyon szomjas.

E3 2017: Tíz percig mozog a Vampyr

A Dontnod fejlesztőinek tolmácsolásában most hosszabban is belenézhetünk a Vampyr E3-as demójába. London utcáit járjuk Dr. Jonathan Reiddel, NPC-kkel cseverészünk és persze vért iszunk, mert vámpírok volnánk.

E3 2017: Befutott a Vampyr expós előzetese

Dr. Jonathan Reid. Híres sebész, aki az első világháborút is megjárta, és esküt tett arra, hogy életeket ment. Nem mellesleg pedig vámpír, így a túléléséhez elengedhetetlen a vérszívás.

Ölés nélkül is végigjátszható a Vampyr

Az utóbbi napokban egyre több új részletre derült fény a Dontnod vámpíros videojátékáról, a Vampyrról. Kiderült, hogy döntéseinktől függően négyféle befejezés érhető el, és egyetlen ölés nélkül is végigvihetjük.

Az év végén jön a Vampyr és a Call of Cthulhu

A Vampyr és a Call of Cthulhu megjelenési dátumát is pontosította a Focus Home Interactive, eszerint mindkét játék az év utolsó negyedében futhat be. Már csak abban kell bíznunk, hogy egyik sem csúszik!

Vampyr - a sötétség benned van

Nem lennénk Jonathan Reid helyében! Az egész életét a gyógyításnak szentelte, és most, hogy Londonban tombol a spanyolnátha, nagy szükség van orvosokra. Mivel hősünk vámpír, így legszívesebben kiinná a pácienseinek vérét.

Így harcolunk a Vampyrban

A spanyolnátha sújtotta Londonban Doctor Reidnek nem igazán tetszik a vámpírélet. Hiába vált elátkozott teremtménnyé, valamelyest megpróbál ember maradni. A fejlesztők elárulták, hogyan működik a harc.

15 perces bemutatón a Vampyr

Sajnos nem egy új negyedórás bemutatóról van szó, hiszen az E3-on már láthattuk a Remember Me alkotóinak legújabb produkciójának pre-alfa kedvcsinálóját. Viszont ha akkor lecsúsztál a demóról, akkor itt az idő, hogy bepótold!

E3 2016: Végre akcióban a Vampyr

Látványos és hangulatos trailert már láthattunk a Vampyrról, de az első játékmenet-kedvcsinálóra egészen mostanáig kellett várni. A felvétel negyed órán keresztül demózza a Dontnod új játékát.