Vampyr PC, PS4, XBOXONE

Jonathan Reid orvosként lett vámpír, a spanyolnátha pedig Londonban tombol. Megannyi nehéz döntést kell meghoznia hősünknek.

E3 2016: PC Gaming Show - LIVEBLOG

Idén sem maradnak dedikált konferencia nélkül a PC-s játékosok. A PC Gaming Showról természetesen élőben blogolunk majd, amit érdemes olvasnod a livestream nézése közben. Így teljes az élmény, ugye?

E3 2016: Idő előtt kikerült a Vampyr trailere

A Dontnod Entertainmentnek sem sikerült bevédenie magát, idő előtt kikerült az internetre a Vampyr E3-as és egyben első valódi trailere. Hősünk, Jonathan Reid kétperces monológja következik.

Vampyr - ölsz vagy gyógyítasz

Nehéz az egyszeri orvos élete Londonban, az úr 1918. évében. Tombol a spanyolnátha, ráadásul hősünk vámpír, ám ő a gyógyításra esküdött fel, így minduntalan nagy dilemmába kerül. Új képeken a Vampyr!

Vampyr - az első ingame képsorok

A gamereactoros kollégák ellátogattak a Dontnod főhadiszállására, ahol vetettek egy pillantást a Vampyr korai változatára. Szerencsére az egészet lekamerázták, így némi ingame felvételt is elcsíphetünk.

Az első screenshotok a Dontnod új játékához

Gőzerővel készül a Remember Me-t és a Life is Strange-et is jegyző Dontnod új játéka, amely az imént megkapta az első screenshotjait. Ilyen lesz a Vampyr huszadik századi Londonja.

Vampyr - újabb részletekre derült fény

Hivatalosan az idei E3-on mutatkozott be a Life is Strange alkotóinak legújabb, jelenlegi állás szerint 2017-re időzített játéka, a Vampyr, amiről most friss információk érkeztek.

E3 2015: Lelepleződött a Vampyr

Az expó utolsó napjára tartogatta bejelentését a Dontnod Entertainment. Mint ismert, a Remember Me és a Life is Strange fejlesztői egy szerepjátékon dolgoznak Vampyr címmel. A teaser mellett már konkrét infóink is vannak róla.

E3 2015: Három játékot mutat be a Focus Home

Az idei E3-on is képviselteti magát a Focus Home Interactive, ahol két, még bejelentésre váró játékkal rukkolnak majd elő. Az egyiket a Lords of the Fallen csapata, a másikat pedig a Divinity: Original Sin fejlesztője készíti.

Vampyr - A Remember Me alkotóinak új játéka

A hamarosan elérhető Life Is Strange után se tétlenkedik a francia Dontnod csapata, a stúdió kiadója ugyanis ma délután a Twitteren mutatta be Vampyrt, amiről egyelőre csak egy plakátot tudunk mutatni.