Vampyr PC, PS4, XBOXONE

Jonathan Reid orvosként lett vámpír, a spanyolnátha pedig Londonban tombol. Megannyi nehéz döntést kell meghoznia hősünknek.

Vampyr - eddig jól teljesít a kasszáknál

A Focus Home Interactive és a Dontnod bejelentése szerint eddig egészen jól szerepel a Vampyr, a játékból ugyanis a premiert követő első hónapban 450 ezer darabot adtak el.

Vampyr teszt

Jonathan Reid nem akart vámpír lenni, hiszen a gyógyításra esküdött fel. A férfi így komoly morális döntések előtt áll: elszabadítja a benne rejlő fenevadat, vagy továbbra is folytatja a praktizálást? A vért nem adják önként a halandók.

Brit toplista: tarolt a Vampyr

Hiába tombol múlt hét óta az E3-láz, a brit vásárlókat ez nem feltétlenül hatotta meg, így a Vampyr megjelenésének alkalmából bátran a pénztárcájukba nyúltak. A Dontnod vérszívós kalandja egyből az élen nyitott.

Így kezdődik a Vampyr

Ma jelent meg a Dontnod vérivásra kihegyezett akció-szerepjátéka. Jonathan Reid kálváriájának első 40 percét most ti is átélhetitek, ha nem véltek a spoilerektől. A sebészből vámpírrá vedlett főhős komoly dilemmákkal szembesül.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Miközben kapkodjuk a fejünket az E3-at megelőző teaserrengetegben, ne feledkezzünk meg a következő napok játékmegjelenéseiről sem! Szerencsére kellemesen sűrű lesz a felhozatal.

Launch traileren a Vampyr

A Dontnod remekül ért a készülő játékukat övező izgalom fokozásához; újabb trailer érkezett, mely egyben az utolsó a megjelenés előtt. Ezúttal részletesen körbejárhatjuk főszereplőnk erkölcsi dilemmáit.

Vampyr - egy órányi vérszívás

A Focus Home Interactive és a Dontnod nemrég tartott egy fejlesztői kérdezz-feleleket a Twitchen, miközben eléggé részletesen bemutatták a Vampyr egyik fő játékelemét.

Aranylemezre került a Vampyr

A Dontnod csapata feszülettel, szentelt vízzel és kihegyezett fakaróval dekorált Twitter-bejegyzésben hintette el, hogy a Vampyr munkálatai befejeződtek. Az éjszaka lényei megállíthatatlanul lecsaphatnak június 5-én.

Akciódús előzetesen a Vampyr

Már csak alig egy hónap van hátra a Dontnod legújabb alkotásának a megjelenéséig, így nem csoda, ha egyre több érdekesség lát róla napvilágot. Ma például „Becoming the Monster” címmel egy új trailer érkezett.

Megérkezett a Vampyr gépigénye

Lassan közeledik június 5., a Vampyr hivatalos megjelenésének dátuma, így a készítők a mai napon bemutatták a játék PC-s gépigényét, ami a legtöbb játékos számára viszonylag elfogadhatónak lehet majd.