Vampyr PC, PS4, XBOXONE

Jonathan Reid orvosként lett vámpír, a spanyolnátha pedig Londonban tombol. Megannyi nehéz döntést kell meghoznia hősünknek.
Típus:

Launch traileren a Vampyr

A Dontnod remekül ért a készülő játékukat övező izgalom fokozásához; újabb trailer érkezett, mely egyben az utolsó a megjelenés előtt. Ezúttal részletesen körbejárhatjuk főszereplőnk erkölcsi dilemmáit.

Vampyr - egy órányi vérszívás

A Focus Home Interactive és a Dontnod nemrég tartott egy fejlesztői kérdezz-feleleket a Twitchen, miközben eléggé részletesen bemutatták a Vampyr egyik fő játékelemét.

Aranylemezre került a Vampyr

A Dontnod csapata feszülettel, szentelt vízzel és kihegyezett fakaróval dekorált Twitter-bejegyzésben hintette el, hogy a Vampyr munkálatai befejeződtek. Az éjszaka lényei megállíthatatlanul lecsaphatnak június 5-én.

Akciódús előzetesen a Vampyr

Már csak alig egy hónap van hátra a Dontnod legújabb alkotásának a megjelenéséig, így nem csoda, ha egyre több érdekesség lát róla napvilágot. Ma például „Becoming the Monster” címmel egy új trailer érkezett.

Megérkezett a Vampyr gépigénye

Lassan közeledik június 5., a Vampyr hivatalos megjelenésének dátuma, így a készítők a mai napon bemutatták a játék PC-s gépigényét, ami a legtöbb játékos számára viszonylag elfogadhatónak lehet majd.

Sztoriközpontú előzetest kapott a Vampyr

Durván két hónap van még hátra a Life is Strange-et is készítő Dontnod legújabb játékának, a Vampyrnak a megjelenéséig. Ugyan a cím örténete már eddig is ismert volt, a csapat most egy videóban foglalja össze a főbb tudnivalókat.

Ismét akcióban a Vampyr

Rég mutatta meg nyers valóját a Dontnod legújabb játéka, a Vampyr. Miután múlt héten végre kiderült, mikor is jelenik meg a program, a csapat egy hosszabb, hatperces bemutatóban mutatja be, hogyan is állnak a munkálatok.

Már tudjuk, mikor jelenik meg a Vampyr

Mesék a sötétségből címmel megérkezett a Vampyr hetekkel ezelőtt indított websorozatának legújabb epizódja. Ami viszont ennél is fontosabb, végre tudjuk, pontosan melyik napon jelenik majd a Dontnod régóta várt játéka.

Vampyr - barát vagy táplálék?

Menetrendszerűen megérkezett a Vampyr websorozatának harmadik epizódja, amelyben az NPC-ké lesz a főszerep. London polgárai szolgálnak táplálékként, erősebbek leszünk, ha iszunk a vérükből, de ennek súlyos ára van.

Vampyr - sétáljunk egyet Londonban!

Befutott a Vampyr websorozatának második fejezete. Ezúttal is egy gameplay jelenetekkel megtömött fejlesztői videónaplót kaptunk, amely a játék helyszínéül szolgáló Londont mutatja be nekünk.