Battlefield 1 PC, PS4, XBOXONE

Az első világháborúba érkezett a Battlefield-sorozat. És mennyire jól tette!

Amerikai toplista: a Battlefield 1 vitte az októbert

Az erős októberi játékfelhozatal hajtotta az amerikai játékpiacot a múlt hónapban, míg a hardver- és a kiegészítőeladások csökkentek éves szinten, a játékok szegmense 31 százalékos növekedést tudhat maga mögött.

TGA 2016: Itt vannak a jelöltek

December 1-jén újra megrendezik a The Game Awardsot, ahol a szakma díjazza a legjobb játékokat és fejlesztőket. Idén összesen 63 játékot jelöltek különböző kategóriákban - a legtöbb jelölést a Sony címei kapták.

Nem tett jót a Battlefield 1-nek a PS4 Pro-patch

Jó néhány játékos arról számolt be, hogy a DICE shooterének őszi frissítését telepítve a grafika minősége gyatrább lett PS4 Prón, mint a patch előtt. Ráadásul a framerate is romlott.

Brit toplista: nem rajtolt jól a Dishonored 2

Hiába zuhantak nagyot a Call of Duty: Infinite Warfare eladásai, az Infinity Ward játéka simán megőrizte múlt heti első helyét. Az újoncok közül senki, még a Dishonored folytatása sem tudott maradandót alkotni.

A Battlefield 1 lehet a DICE legsikeresebb játéka

Az első tíz nap számai rendkívül biztatóak, a svéd stúdió minden házon belüli rekordját megdöntötte az FPS, és az elemzők is hosszabb távú sikerrel számolnak. A jó hír mellé viszont jutott rossz is, a rajt után távozott a csapat fejese.

Brit toplista: az élen kezdett a Call of Duty, de...

Egyszerre örülhet és szomorkodhat az Activision. Habár a Call of Duty: Infinite Warfare rajtja a sorozathoz mérten csalódást keltő, még így is az év egyik legjobb nyitányát hozta össze a legújabb rész.

Erős negyedéven van túl az Electronic Arts

Megérkezett az EA legfrissebb pénzügyi jelentése, a kiadó szerint kiválóra sikerült a negyedév. A Battlefield 1 alaposan megnyomta a hajrát, majdnem kétszer annyian voltak kíváncsiak rá, mint a Battlefield 4-re.

Brit toplista: tartja magát a Battlefield 1

Hiába jelent meg a múlt héten az EA második őszi sikervárományosa, a Titanfall 2, nem volt képes letaszítani trónjáról a Battlefield 1-et. A Skyrim: Special Edition csípte meg a dobogó második fokát.

Battlefield 1 teszt

Minden fegyver mögött van egy ember. És ezek az emberek mi vagyunk. A fáradtak. A naivok. A kitüntetettek. A bűnözők. A történelem vesztesei. Az égbolt lovagjai, a sivatag szellemei, a sár patkányai. A Battlefield 1 a mi történetünk.

Brit toplista: simán az élen kezdett a Battlefield 1

Ahogy az várható volt, az első világháborúban játszódó Battlefield 1 alaposan megmozgatta a rajongókat, így a DICE és az Electronic Arts sáros, mocskos csatatereit megörökítő játéka azonnal az élen nyitott.