Nem tett jót a Battlefield 1-nek a PS4 Pro-patch

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 16.
  • Hír
Link másolása
Jó néhány játékos arról számolt be, hogy a DICE shooterének őszi frissítését telepítve a grafika minősége gyatrább lett PS4 Prón, mint a patch előtt. Ráadásul a framerate is romlott.

Tegnap érkezett meg az 1.04-es frissítés a Battlefield 1-hez, ami után számos PS4 Pro-tulaj arról számolt be a Redditen, a NeoGAF-en és a hivatalos fórumon, hogy a játék nem úgy fut, mint korábban. Maga a grafika minősége "lágyabb lett", ráadásul az élsimítással is bajok vannak.

A játékosok kevésbé éles képpel szembesültek, noha a DICE és a javítás leírása szerint a shooter TAA élsimítást használ, amely a folt után csak jobb lett. Mindezek mellett a teljesítmény sem a legjobb, a framerate is gyengébb, mint korábban, bár hozzátennénk, ebben a kérdésben a fórumozók sem értettek egyet. Annyi bizonyos, hogy a 64 fős Conquest módban egyszerűen rosszabb játszani.

Érdekesség, hogy az EA hivatalosan soha nem kommunikálta, hogy mennyivel lesz jobb a Battlefield 1 PS4 Prón, csupán annyit lehetett tudni, hogy a shooter támogatja az új konzolt.

Ezzel egy időben a Digital Foundry csapata górcső alá vette az új javítást, és arra jutott, hogy a multiplayerben 14-15 fps-sel jobban fut a játék PS4 Prón, mint a sima PS4-en.

Természetesen a fejlesztők vizsgálják az eseteket, és remélhetőleg orvosolják a problémákat.

26.
26.
PolluxHUN
Nem sajnos pc-n se zökkenőmentes. Dx12 beállítva pl. sok embernek nem kapcsolódik Online csak dx11. ...és igen is sok a csaló.
Ettől függetlenül imádom
...de azért van még mit (kit) gyomlálni!
22.
22.
Gykrizsi
#20: Persze nem mindenhol, de pl. a CSGO-nál minden második meccsen. Konzolon ez szinte nem létezik.
20.
20.
#18: De, értettem. És továbbra is azt mondom, hogy nem a PC, mint platform hibája a dolog. Nekem is okoztak elég bosszúságot a csalók az évek során, de aki azt hiszi, hogy ha ő leülne a gép elé játszani, úton-útfélen csak csalókba botlana, az nagyon el van tévedve.
18.
18.
Thor Vath
#13: Nem értetted a csalás szó lényegét. Nem glichelőkről van szó, hanem a hackerekről. Aki például feltesz magának egy olyan fícsört, hogy ha az égre céloz, akkor is mindig talál. Vagy kis piros ikon mutat neki minden egyes ellenfelet a játéktéren, bárhol. Vagy sebezhetetlenséget állít be magának. Ez a csalás. Ez konzolon ritka, mint a fehér holló, PC-n meg elég sokan vannak.
14.
14.
Gykrizsi
#13: Hát azért ez ilyen formában is baromság, számítógépet lényegesen egyszerűbb feltörni, mint a konzolokat. Nézd csak meg a pc legnépszerűbb játékát, a CSGO-t, tele van csalóval, egy ötéves is lazán feltöri.
12.
12.
zimonyini
Mekkora fasza van ezen a fórumon mindenkinek, élvezhetetlenné teszitek az oldalt...
11.
11.
simon 555
Látom megy a virtuális faszméregetés :D
7.
7.
Gykrizsi
#3: Olyan jó érzés, amikor én ezt harmad áron teszem meg :) Most komolyan, minek kellenek ezek a hülye vitaszító dumák
4.
4.
zozo76hun
#3: ott szenvedhetsz a sok csaloval a multikban. az meg idegesitobb.
3.
3.
ollie92
Ilyenkor olyan jó érzés, hogy otthon PC-n 100+ FPS és nem kell szenvedni ilyen kazettás magnóval.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...