We Happy Few PC, PS4, XBOXONE

A Contrast fejlesztőinek második játékában egy retrofuturisztikus városba látogatunk el az 1960-as évek Angliájában.

E3 2016: Jövő hónapban jön a We Happy Few

Na nem a teljes változat, hanem a Game Preview keretén belül kipróbálható korai, kezdetleges verzió. De ahogy láttuk a Microsoft E3-as konferenciáján, a BioShock hangulatát beteg atmoszférával kiegészítő játék már most is fantasztikusan fest.

E3 2016: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Az Electronic Arts konferenciája után a Microsoft sajtótájékoztatóját is liveblogoljuk. Leírunk mindent, ami érdekes, emellett fordítunk, összegzünk és véleményezünk - tartsatok velünk most is!

We Happy Few - drogmámoros negyedóra

Az IGN jóvoltából 15 perces játékmenet-bemutatóval jelentkezett a Contrastot is jegyző Compulsion Games legújabb, kábítószertől mámoros, retrofuturisztikus világban játszódó játéka, a We Happy Few.

GC 2015: Ezek futottak még a Microsoftnál

A Microsoft gamescomos konferenciája zsúfolásig volt nagyágyúkkal, ugyanakkor több olyan rövidhír is beesett a cégtől, amit az egyszerűség kedvéért érdemes egy gyors összefoglalóban tálalni. Parancsoljatok.

Elstartolt a We Happy Few Kickstarter-kampánya

A Contrast fejlesztőjének következő alkotása lesz a We Happy Few, amely az 1960-as évek Angliájában játszódik. Az adománygyűjtése már kezdetét vette, ráadásul most 16 percen át mozog a retro-futurisztikus alkotás.

We Happy Few - részletek és képek

A Contrastról elhíresült Compulsion Games következő játéka Angliában játszódik a hatvanas években. Hősünkkel egy olyan városból kell elmenekülnünk, melynek lakói drogfüggők és furcsa maszkot viselnek.

We Happy Few - a Contrast fejlesztőinek új játéka

A hónap elején tudtuk meg, hogy a Contrastról elhíresült Compulsion Games új játékot készít. Ma lerántották a leplet a We Happy Fewról, amely egy "retrofuturisztikus" városban játszódik az 1960-as évek Angliájában.

Új játékon dolgoznak a Contrast fejlesztői

Új címen dolgozik a Compulsion Games, akiknek első játéka a mérsékelt sikereket elért Contrast volt. Sajnos egyelőre a játék címét sem árulták még el, de kaptunk pár hangulatos koncepciós rajzot.