We Happy Few PC, PS4, XBOXONE

A Contrast fejlesztőinek második játékában egy retrofuturisztikus városba látogatunk el az 1960-as évek Angliájában.

E3 2018: Akcióban a We Happy Few

A tegnapi Microsoft-konferencián nemcsak megjelenési dátumot és friss, ropogós előzetest kapott a Compulsion Games utópisztikus kalandja, a We Happy Few. Egy kipróbálható demó is ott van Los Angelesben, amit most a fejlesztők is bemutatnak.

E3 2018: Augusztusban érkezik a We Happy Few

A Microsoft idei E3-as konferenciáján egy vadiúj trailerrel köszönt be a We Happy Few is. A Compulsion Games játéka ezúttal megjelenési dátumot is kapott - augusztus 10-én látogathatunk el a félelmetesen boldog Londonba.

E3 2018: We Happy Few-beharangozó

A Compulsion Games és a Gearbox is hangolódik a hamarosan elrajtoló idei E3-ra. Ennek megfelelően befutott az év elején nyárra áttolt We Happy Few egy korai kedvcsinálója, amit a Los Angeles-i expón újabbak követnek majd.

Nyárra csúszik a We Happy Few

Hiába közölték végre a napra pontos megjelenési dátumot is, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy megint elhalasztják a We Happy Few premierjét. Közben bemutatkozott a második játszható karakter.

Áprilisig kell várnunk a We Happy Few-ra

A Compulsion Games bejelentette, hogy kiadót talált a We Happy Few-nak, és ezzel együtt a játék napra pontos megjelenési dátumát is kitűzte. Szerencsére a PlayStation 4-tulajoknak sem kell várniuk rá.

Filmadaptációt kap a We Happy Few

A Variety beszámolója szerint az egyelőre csak korai hozzáférésben elérhető We Happy Few is filmadaptációt kap. A moziváltozatot a Pitch Perfectet is jegyző Gold Circle Entertainment készíti.

We Happy Few alfateszt

Képzelj el egy olyan disztópiát, ahol a boldogságot drogként tuszkolják beléd. Minden színes és szagos, és mindent áthat a hatvanas évek hangulata. Ám ebben az eldugott brit faluban könnyen laposra vernek, ha nem állsz be a sorba.

Megjelent a We Happy Few korai változata

Ahogy azt a múlt hónapban a Compulsion Games megígérte, mától elérhető a We Happy Few korai hozzáférésű változata a Steam Early Access, valamint az Xbox Store Game Preview és a GOG Games in Development keretein belül.

E3 2016: Íme, az első Xbox Play Anywhere-játékok

A redmondiak az E3-as konferenciájukon jelentették be új programjukat, az Xbox Play Anywhere-t. Most már azt is tudjuk, melyik az az első tizenkét játék, amivel elrajtol a kezdeményezés.

E3 2016: 17 perc We Happy Few

A BioShock hangulatát tökéletesen megidéző We Happy Few az Xbox One egyik legígéretesebb idei megjelenései közé tartozik, így mindig örömteli, ha újabb és újabb pillanatokat láthatunk a játékból.