We Happy Few - részletek és képek

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 15.
  • Hír
Link másolása
A Contrastról elhíresült Compulsion Games következő játéka Angliában játszódik a hatvanas években. Hősünkkel egy olyan városból kell elmenekülnünk, melynek lakói drogfüggők és furcsa maszkot viselnek.

A We Happy Few egy kábítószertől csöpögő, retrofuturisztikus városban játszódik az alternatív hatvanas években, Angliában. Nekünk be kell olvadnunk a település droghasználó közösségébe, miközben a saját menekülésünket is meg kell szerveznünk. A srácok nemrégiben konkrét részleteket árultak el a februárban leleplezett címről.

A Contrastot számos bírálat érte a technikai bakik és a furcsa irányítás miatt. A Compulsion Games most arra törekedik, hogy nehogy elkövessék ugyanazokat a hibákat a We Happy Few esetében.

Úgy látszik, a fiktív Wellington Wells városka lakói nem igazán foglalkoznak tragikus múltjukkal, hiszen feltalálták a boldogságot okozó kábítószert, a Joyt. A hallucinogén mindenkit függővé tett, ám van néhány nem várt mellékhatása is: fogyasztója teljes emlékezetkieséssel és enyhe pszichózissal számolhat.

Joyt a játékos is fogyaszthat, így nem tűnünk ki a sorból, és elkerüljük a gyanúsítgatásokat is. Igen ám, de egy bizonyos ponton máshogyan látjuk a világot tőle. Legrosszabb esetben túladagoljuk és elájulunk, ilyenkor visszakerülünk a menedékünkre és elveszítünk egy értékes napot.

A cél az, hogy élelmet találjunk magunknak és összegyűjtsük a menekülésünkhöz szükséges tárgyakat. (A fejlesztők nem titkoltan a Don't Starve-ből merítették az ihletet.) Így célszerű mindent átkutatnunk: fiókokat, könyvespolcokat és kukákat, a nyersanyagokból különféle tárgyakat craftolhatunk, tolvajkulcsot, kötszereket és fegyvereket is.


A kaja már más tészta. A legtöbb élelmiszerben és vízben Joy is található, amire oda kell figyelnünk. A harc elég kockázatos tud lenni, pár emberrel még úgy-ahogy elbánunk, de a zaj odacsődíthet több ellenséget is. A holttesteket aztán biztos helyre kell rejtenünk., ha ez nem sikerül, a helyiek szabályos hajtóvadászatot indítanak ellenünk.

Megjelenési dátum még nincs.

9.
9.
8.
8.
Hunszi
érdekes az egész, de sajnos még legalább egy évet kell várni rá...a PAX-on nyilatkozott egyik designer és azt mondta, hogy legalább 8-12hónapot akarnak még dolgozni rajta legalább
7.
7.
zsocc-nrg
Főleg Bioshock meg egy kis Dying Light utánérzésem is van de mivel mindkét játék all-time favorit így kellőképp felcsigáztak a képek és a videó.
6.
6.
Formula1fanatic
Érdekesnek tűnő játék, a multkori videó anyag is tetszett, várós:)
5.
5.
mamgu
Nem vagyok egy erkölccsősz , de ez az egész beteges.
4.
4.
KeXxX
Szívesen kipróbálnám, akár már az alfa verziót is.
1.
1.
bema695
Hangulatos cuccnak tűnik, kíváncsivá tett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...