Assassin's Creed Chronicles: India PC, PS4, XBOXONE

Az Assassin's Creed: Chronicles-sorozat második fejezete.

Vadonatúj stúdiót nyit a Ubisoft

A francia kiadó megerősítette, hogy a szingapúri stúdió mellett egy másik irodát is nyitni szeretne a térségben. A Fülöp-szigetekre tervezett csapat 50 fővel indítana, hogy aztán jövőre 200 fővel segítsenek be a többieknek.

A hét legjobb játékakciói

A hétvégén hivatalosan is itt a tavasz, és jön a húsvét is, amit több helyen is komoly leárazásokkal ünnepelnek. A Steamen Ubisoft-címeket lehet nagyon olcsón megvenni, Xboxon pedig elrajtolt a tavaszi nagy kiárusítás.

Jövő év elején jön az új Assassin's Creed-játék?

A Variety értesülései szerint 2017 januárjában jön a következő Assassin's Creed-játék, a Splinter Cell-mozifilmet pedig már most többrészesre tervezik, pedig még el se kezdték forgatni.

Filmes hírek: készül a Sonic-mozifilm

Egy nagy adag mozis hír gyűlt össze így csütörtök délre. Készül a nyolcadik Fűrész, Michael Fassbender a Mátrixhoz hasonlítja az Assassin's Creed-filmet, csúszik a Ready Player One premierje, és már készül a Sonic-adaptáció is.

Assassin’s Creed Chronicles - teljes a trilógia

Ma landolt a digitális boltokban az Assassin’s Creed Chronicles záródarabja, a Russia. A 2,5D-s trilógia így lezárul, és ha eddig nem próbáltad egyik részt sem, akkor a következő kedvcsinálót ajánljuk a figyelmedbe.

Assassin’s Creed Chronicles: India teszt

Legyél bármekkora rajongó, nem veszítesz sokat, ha kimarad az Assassin’s Creed Chronicles-trilógia. A második rész egyértelművé tette, hogy ebben a sorozatban nincs több kraft.

Assassin’s Creed Chronicles: India launch trailer

Már elérhető a Assassin’s Creed Chronicles-sorozat legújabb része, mely a kínai epizód után Indiába látogat el. A látványos dizájn maradt, valamint a videókból úgy tűnik, hogy a játékmenet is hasonló lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten már valamivel több játékmegjelenésnek örülhetünk, mint legutóbb, igaz, a kínálat leginkább megkésett portokból és kisebb, letölthető címekből áll. A mozikban A visszatérő és a Steve Jobs hódít majd.

Assassin’s Creed Chronicles: India trailer

Jövő héten mutatkozik be az Assassin's Creed Chronicles Indiában játszódó része, amiről most kaptunk egy nagyon tartalmas, minden részletre kiterjedő ízelítőt. Nézzétek meg!

Assassin's Creed - egyben az összes rész?

A NeoGAF egyik fórumozója szúrta ki, hogy a Ubisoft levédette az Assassin's Creed Collection domainjét. Mire készülhet a kiadó? Egybecsomagolva jön az összes rész?