Assassin's Creed Chronicles: India PC, PS4, XBOXONE

Az Assassin's Creed: Chronicles-sorozat második fejezete.
1449835237

Kiszivárgott fotókon az Assassin's Creed-film

Néhány forgatási fotó szivárgott ki nemrégiben az Assassin's Creed-filmről. Ezeken jól kivehetőek a helyszínek, és a főszereplő, Michael Fassbender ütős jelmeze is. Az biztos, hogy megéri rá várni.
1449658800

AC Chronicles - 2016 elején jön a többi rész

A Ubisoft nem feledkezett meg az Assassin's Creed Chronicles-trilógiáról, így az idén áprilisban megjelent első rész után jövő év elején végre befut a másik két, Indiában és Oroszországban játszódó rész is.
1444474808

Friss részletek az Assassin's Creed-filmről

Egy francia mozimagazin interjút készített a Ubisoft Motion Pictures vezérigazgatójával, Jean Julien Baronnet-vel, aki számos érdekességet elárult az Assassin's Creed-filmről. Többek közt azt is, hogy a Batman: Beginsről mintázták.
1442052058

Elstartolt az Assassin’s Creed Council oldal

A Ubisoft új közösségi weboldalt indított Assassin’s Creed Council néven, ahol a rajongók exkluzív kulisszatitkokkal gazdagodhatnak, cseveghetnek egymással, és a legaktívabb tagok még jutalomban is részesülnek.
1440702060

Assassin's Creed-film - az első kép Fassbenderről

Végre! Megérkezett az első hivatalos kép az Assassin's Creed-filmről, amit a jövő héten kezdenek el forgatni. A fotón a főszereplő Michael Fassbender látható, méghozzá assassinnek beöltözve.
1430499632

Assassin's Creed - ősztől forog a mozifilm

A kissé hányatott sorsú Assassin's Creed-mozifilm végre megfelelő mederbe lett terelve és azok után, hogy véglegesítették a szereplők névsorát, a forgatás munkálatai is kezdetüket veszik hamarosan.
1429596020

Launch traileren az Assassin’s Creed Chronicles

Ma jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en a feudális Kínában játszódó Assassin’s Creed Chronicles, melyben Shao Junt, Ezio Auditore tanítványát irányítjuk. Egy oldalnézetes akciójáték lesz a sorozat mellékága.
1429524000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Erős volt a múlt hét játékmegjelenések szempontjából, talán ennek köszönhető, hogy az összes indie és letölthető fejlesztés átcsúszott a következő napokra. Lássuk a legfrissebb anyagokat!
1427979610

Először mozog az Assassin’s Creed: Chronicles

Az Assassin’s Creed-sorozat oldalnézetes mellékágát a hét elején jelentette be a Ubisoft, ám egy YouTube-felhasználó jóvoltából már hosszabban is belenézhetünk a trilógia Kínában játszódó nyitóepizódjába.
1427875207

Assassin's Creed Chronicles bejelentés

A UbiSoft tegnap lerántotta a leplet a korábban már beharangozott, végül három részesre hizlalt Assassin’s Creed Chroniclesről. Az első rész már most áprilisban elérhető lesz, és a Ming dinasztia bukásának kezdetén játszódik.