Jövő év elején jön az új Assassin's Creed-játék?

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 23.
  • Pletyka
Link másolása
A Variety értesülései szerint 2017 januárjában jön a következő Assassin's Creed-játék, a Splinter Cell-mozifilmet pedig már most többrészesre tervezik, pedig még el se kezdték forgatni.

A hónap elején arról számoltunk be, hogy az év végén mozikba kerülő Assassin's Creed-filmmel már most hosszabb távra terveznek a készítők, és állítólag el is kezdték a folytatás tervezését. 

A Variety úgy tudja, a Tom Hardy főszereplésével és a Bourne-veterán Doug Liman rendezésében készülő Splinter Cell-mozifilmmel is hasonló tervei vannak a Ubisoftnak, így a 2017-re tervezett első részt jó eséllyel újabb felvonások követnék.

A magazin egy másik érdekes pletykáról is beszámolt, állítólag jövő év januárjában jelenik meg a következő Assassin's Creed-játék, ami azért is fura, mert a sorozat részei mindig az őszi szezonban igyekeznek nagyot robbantani.

Az Assassin's Creed-film december 21-én kerül mozikba.

9.
9.
fehersam
Mert ugye bejelntették a nagy nyomásra, hogy akkor idén nem jelentetnek meg AC-t. És ez a gyakorlatban 2 hónapos csúsztatást jelent :D
8.
8.
Hunork
#4: Nem hülyék ők, a Ubi élőszereplős videóit imádják, tudják, hogy biztos a nagy nézettség
7.
7.
Neo1989
UBI-t ismerve nem lepne meg.
6.
6.
hedzsooo
#3: Pedig jön még az az idén, majd meglátjátok xD :D

Én ráuntam erre a játékra, mint a filmeknél a sorozatokra. Nagyon kevés sorozattal taálkoztam ami 1-2 évadnál tovább is lebírt kötni.
5.
5.
Caleon
Ugye azt mondták, hogy felhagynak az évenkénti AC-vel. Közben viszont lehet, hogy kiszámolták, hogy kellene egy jól fogyó cím 2017 első negyedévébe, így mégis időzítenek egy AC-t, épp csak nem 2016-os megjelenéssel, mert azzal az ígéretüket szegnék meg.
4.
4.
crytek
Most vagy 20000ft-ból állítják elő ezeket a filmeket és már 500 néző visszahozza az árakat vagy valaki ott nagyon tud valamit, hogy így látatlanba már sokadik rész készül..... Nehogy pofára esés legyen belőle.
Bár a korábbi Ubis game élőszereplős cuccokat nézem nem félek ettől ,azok nagyon jók.
3.
3.
Grabowsky30+
Még a kettővel ezelőttinek sem értem a végére! Hova ez a sietség megint nem arról volt szó, hogy nem fossák futószalagon az AC-kat?
1.
1.
Hát pedig rohadtul nem mindegy, hogy tényleg két év után jön, vagy a szokásos egy nyúlik egy picit hosszabbra..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...